reklama

Nasze sprawy...

hej :)
przepraszam ze wczoraj zniknalam i sie nie odzywalam ale mialam pisac te prace i du....pa z tego wyszla bo zaczelam walczyc z zaparciami i tak do wieczora walczylam a i tak nic z tego nie wyszlo :((( zjadlam szuszonych sliwek, truskawek, czeresni ogorka malosolnego popilam maslanka pozniej zjadlam kapustke na obiad i na sam koniec activie i nadal czekam na efekt :( chyba musze meza wyslac po syrop na zaparcie bo bez tego sie nie obejdze a ja swojego z domu nie zabralam :(
aneczko przykro mi :(
joweg czekamy na wiesci :)
milego dnia dziewczynki :)

reklama
Dzień dobry ja byłam małą do przedszkoola zaprowadzić wróciłam goraco u mnie jak cholera pranie musze wywiesić i do ogródka coś zrobić by pasowało Aneczko kochana nastepnym razem sie uda napewno:tak: Joweg-a ciebie gdzie od rana wcieło i w niepewności nas trzymasz? Anaber-dobrze że zaglądnęlaś straszysz ludzi swoją nieobecnością pokazuj sie nawet nocami ale sie pokazuj

marta ja bym chciala zeby u mnie juz byl 20 tydzien :) a tu jeszcze tyle czekania ..........
opryszczka mi sie robi :( potraktowalam juz ja plastrem na opryszczke mam nadzieje ze franca zniknie hihi

witam,
u mnie kilka dni spokoju i na nowo przytulanie kibelka..najgorsze jest,kiedy wszystko idzie do gory a tu nie ma czym..wykonczy mnie ta moja fasola..po tych moich mdlosciach zastanawiam sie ,czy to jednak nie bedzie dziewczynka..:confused:..taka sama ciaze ,a bynajmniej bardzo podobna mialam z corcia..na poczatku myslalam,ze moze synek..ale teraz coraz bardziej czuje,ze to dziewucha :tak:..
anaber melduj sie,nawet wieczorem :tak: i 100lat dla M.!!!!!
marta dobrze,ze poprawiaja..placisz to wymagasz i maja tak zrobic ,aby bylo dobrze :tak:..ciesz sie,ze malnstwo tak ci wariuje..bynajmniej mozesz byc spokojna,ze wsio jest dobrze ;-)
aneczka przykro mi..&&&&&&& za kolejny cykl ;-)
a co jest z dzoana ???
bietka
dla ciebie rowniez pozdrowienia ;-)
wspolczuje wam zaparc..ja pije bardzo duzo wody..(wsumie to pije tylko wode,no i jeszcze sok pomidowrowy,bo wszystkim innym wymiotuje:zawstydzona/y:) i na szczescie nie mam tego problemu;-)

Bobo będziesz zobaczysz jak to szybko leci Ty już jesteś w 12 tygodniu prawie, ja coraz częściej czuje kopniaczki takie lekkie z dnia na dzień coraz więcej i częściej ale nie non stop :) Jak masz policzone te ankiety to pisałam wczoraj że Ci je zrobię tylko wyślij mi na maila.

reklama
Madlen ja Ci życzę lepszego samopoczucia :) i nie przytulania kibelka...
Bobo wyślij mi ankietę a w niej zamieść ile osób na dane pytanie Ci odpowiedziało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry