reklama

Nasze sprawy...

6mamo kołatanie serca też mam bardzo często ponoć to normalne w ciąży.
Wiolka to tak jak u mojej siostry też się sąsiedzi nie mogli dogadać i jest gimela jednym słowem, takie dziury że szok.
Joweg a ile dni po owu byłaś?

gdzie widziałyście tę nową osobę bo ja szukałam w postach i nie mogę znaleźć

reklama
Szostkowamamoe takie cholerstwa przyczepiaja do człowieka tak z dnia na dzień współczuje ci kochana Marta-jetem święcie przekonana że w piątek widzialam jeden nowy post od jakiejś dziewczyny poczatkująca pisało ale nicku nie pamietam sama szukałam i chyba post usunięty:no: kochane ide spać dobranoc

Witajcie dziewuszki ja tak wcześnie musiałam wstać bo mnie ssie w żołądku i jem już śniadanko. Dzisiaj mały tak wypchał mi jedną stronę brzuszka że miałam taką wielką kulkę po jednej stronie i się budziłam w nocy.
Jak się czujecie ?

Dzień dobry ja byłam u naszego proboszcza znowu bo potrzebuje od niego akt chrztu do ślubu i indeks który u niego został i ile razy ide wiecznie go nie ma powinien być dla parafian a nie dla samego siebie:wściekła/y: Zjadłam śniadanko pranie mi sie skończylo jedno prać zaraz drugie wrzuce Nastka w przedszkolu a ja orkiestry szukam:sorry2:

Wiolka polecam dj dużo taniej i świetnie, oryginalnie :) u nas jest tak że jak proboszcza nie ma to w kancelarii siedzi taka babka i ona zaświadczenia wydaje.

Marta-a u nas najgłupsze jest to że oprócz proboszcza nikt zaświadczenia nie wyda a on przyjmuje parafian tylko godzine dziennie:wściekła/y:Dziś w godzinie przyjęć mial masze bo jest święto a przez reszte dnia on nikogo nie przyjmuje szlag mnie trafi bo nawet po mszy podejść do niego niewolno:angry:bo sie nic nie załatwi a ten proboszcz w mojej parafii u ktorego ślub bedziemy brać to zawsze przyjmuje kiedy by sie nie podeszło to zawsze przyjmie a jeśli chodzi o dj my tez chcielismy bo orkiestry drogie jak cholera ale męża chrzestnego żona nas skrytykowała bo jak to będzie przecieś dj nie zagra do błogosławieństwa ani marsza i kto to wesele poprowadzi ludzie sie nie bedą bawić jak jeszcze cos mi powie to jej powiem żeby wcale nie przychodzil jak jej nie leży bo mnie na orkiestre na 1 dzień nie stać 4000 zł ponad:angry:

reklama
Wiolka my za dj płaciliśmy 600zł i grał świetnie i oryginale przynajmniej. Wszyscy się dobrze bawili. A proboszcz to chyba jakieś nie rozgarnięty skoro tylko godzinę przyjmuje i jeszcze mam msze w tym czasie :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry