reklama

Nasze sprawy...

dzien dobry Kobietki :)
ja jestem z mezem u rodzicow :) maz wlasnie robi im demolke w pokoju hehe. wiesza tv i kluje sciane halas jak cholera haha dobrze ze rodzice w pracy to nie widza tego balaganu hehe. ja musze sie wziac za pisanie mojej pracy bo czas leci a ja w tyle :( milego dnia dziewuszki :)

reklama
Hej dziewczynki!
Wiola, byłam na kilku weselach gdzie był dj i to były naprawdę fajne imprezy. Do błogosławieństwa to przygrywanie wcale nie jest potrzebne. Jeśli jeszcze bedziecie mieli kamerzystę to na nagraniu i tak może wstawić nawet "koko koko" przy błogosławieństwie, co tylko sobie wymyślicie:-) Natomiast byłam na weselichu u mojej przyjaciólki, gdzie byłam starszą i powiem Ci że lepiej żeby wcale nie grali, taka orkiestra była. Dobrze że fajne towarzystwo było:-)
Joweg będziesz sikała a test czy tylko na badanie krwi lecisz??
A gdzie Aneczka??? chyba z wojaży już wróciła??

Miłego dzionka dla każdej

Wiolka brak mi słów.
Bobo pisz, pisz kochana - ja już mam skończoną ( muszę Cię zmotywować hi hi hi)
Justi ja też mam podobne wspomnienia u mnie był dj świetnie było a u kuzyna orkiestra i same biesiadne i rock grali - źle się bawiłam. A Aneczka już wróciła ale pewnie się jeszcze wyleguje :)

Justi-powiem ci że ja też nie czuje parcia na orkiestre a pojedyncze zdanie jednej osoby mnie nie interesuje bo każdemu dogodzić sie nie da znalazłam teraz orkiestre za 1800 za 1 dzień ja uwazam że dużo i nie mam pojęcia jak graja sama nie wiem a na dobrego dj ma mi znajoma dać namiary bo podobno super gra za 800zł

Aga - trzymaj się kochana, jestem z Tobą całym sercem :*

Dżoana - nadal trzymam kciuki!

Aneczko - a na jaki adres wysłaliście? bo ja Wam chyba nie podawałam :)

Anaber
- a kto powiedział, że ucieka z forum?:) ja odeszłam wczoraj od rozmowy, bo miałam dość i tyle... widzę, że mamy dzisiaj obie dzień u fryzjera, ciekawe co z tego wyjdzie ;)

Wiolka - już pisałam o pracy - dużo, ciężko, intensywnie, jak przed ciążą. Ludzie starają się być mili, aż za bardzo. Każdy unika tematu, istny "trup w szafie".

joweg - powodzenia! :) trzymam kciuki!

Ściskam Wam mocno, bo nie mam czasu nadrobić
właśnie nie wysłałam bo nie miałam adresu , a jak wróciłam to stwierdziłam że muszę poprawić to pudełko jeszcze troszkę :)
Ja szukam jakiejś fryzurki dla siebie.Chciałabym ściąć na krótko ale....się boję:cool2:
mam genialną fryzjerkę .. szkoda ze mieszkasz tak daleko ...
Aga oby było już tylko lepiej

A ja niczym właściwie się nie smarowałam bo mi się nie chciało;-)ani w pierwsze ani w drugiej ciąży i nie mam rozstępów..Jest więc chyba tak jak mówi Marta:tak:
Trzeba pić też dużo wody.
ja smarowałam , kąpałam sie w oliwce , piłam wodę a i tak jak mi nagle brzuch wyskoczył w 7 miesiącu to mi się zrobiły rozstępy
jestem kochane
wiola gratuluję udanej wizyty, super!!!!!!!!!!!!!!
Anaber dobrze ze badania wyszły dobrze
Dzoana odpocznij i czekamy na ciebie
Martuś trzymaj się poczytam na grupie o co chodzi bo mam zaległości

Ja jestem już w domciu wszystko jest dobrze szyjka długa zamknięta z dzidzią wszystko dobrze i oczywiście poznałam płeć
Będzie CHŁOPAK
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Więcej nie dałam rady doczytać przepraszam i błagam o skrót !!

Ogólnie to było suuuuuuuuuuuuper tęsknię szalenie za kawą na plaży :(
poza tym .. hmmm nie mam @ tzn ogólnie mam nieregularny więc nie dziwi mnie to samo w sobie ale poza tym od tygodnia mdli mnie codziennie do południa ...
piersi mnie bolą ..
nie czuję nadchodzącego @ ehhh jutro rano się testuję :D

a jeszcze dziś wieczorem jadę po kota :) ktoś znalazł malucha w krzakach i nie ma co z nim zrobić :) bo Ci od pieska się nie odezwali - chyba nieaktualne...

Aneczka to tak w skrócie
Bobo pisze prace i jest teraz u rodziców, po wizycie wszystko super

Wiolka szykuje się do własnego ślubu kościelnego i szuka sukienki. Wczoraj nas zestresowała bo upadła niosąc Nastkę.

Anisiaj po weselu.

Dzonka obiecała że potrzebuje troszkę czasu ale do nas wróci
Gosiulek czuje się lepiej choc ostatnio były migreny

6mama: m odkupił winy.
Bietka wyjechała z rodzinką i nie ma neta.
Anaber przygotowuje się do remontu pokoiku.

Aga wróciła ze szpitale i jest wszystko dobrze

Madlen czuje się już lepiej

Joweg po transferze czeka z niecierpliwością na pierwsze objawy i na testowanie

Ja pomału czuje ruchy dziecka
Suonko i Scoti rzadko wpadają

mam nadzieję że wszystkich wymieniłam :) jeśli o czymś zapomniałam proszę o uzupełnienie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiolka a jaki masz rozmiar ???? mam suknię ekri na sprzedaż :) z trenem i wszystkimi dodatkami na szyję do włosów , 2 pary rękawiczek , welon ogólnie full zestaw

Joweg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry