reklama

Nasze sprawy...

no narobilyscie smaka tym budyniem ale juz zjadlam i mam dosc na jakis czas hihi :)
zmykam do lozka jestem padnieta. poczytam jeszcze na jutro na kolokwium :) buziaki i milej nocki laleczki

Ostatnia edycja:
reklama
Nadrobiłam Was dziewuszki.
Dziś miałam fazę na sprzątanie,moja chatka wysprzątana i u babci też.

Madlen ja mam konflikt i 6 dzieci,będzie dobrze kochana!!!
Aguś bądź spokojna,nie stresuj się,wracajcie szybko do domku oboje i duuużo zdrówka dla Was!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anisiaj łączę się w bólu,ja też mam dyskopatię,ból niewyobrażalny.Takie życie jest bardzo męczące chwilami,kiedy trzeba nieustannie uważać jak się stawia nogi czy przewraca z boku na bok.
A ja budyniu nie lubię,wolę kisiel:tak:.

Ostatnia edycja:
no narobilyscie smaka tym budyniem ale juz zjadlam i mam dosc na jakis czas hihi :)
zmykam do lozka jestem padnieta. poczytam jeszcze na jutro na kolokwium :) buziaki i milej nocki laleczki
Dobranoc i powodzenia na kole
Dzonka Ty masz dwa pisiaczki ?
Ja mam tylko kociaczka, dwa psiaki ma mój brat. Jednego kupił u hodowcy, a drugi się przybłakał i nie miał serca go wygonić lub oddać do schroniska

jesli chodzi o fryzjera to szalu nie ma, mam skrócone włosuy o 5cm i wyrównaene, ale fryzjerka była nie z tej ziemi, najpierw myła mi głowę to szorowała jakbym z tydzień nie myła, no dobra sobie pomyślałam moze tak myje dokładnie, pożniej ścięcie więc to była chwila bo to tylko końcówkii wyrównanie więc 5 min i po sprawie ale jak zaczeła mi suszyć głowę i układać na szczotkę to zwróciłam jej uwage szarpała ciągneła no jakaś nienormalna zero dalikatnosci, po zwróceniu uwagi byla delikatniejsza ale zabiła mnie pytaniem w sumie często zadają mi to pytanie dlaczego ja nie farbuję włosów, no to mówię,ze nie chcę bo podoba mi sie moj naturalny to mi powiedziała ze niedługo będę musiała pomyśleć bo mam dużo siwych no szczęka mi opadła :szok:, napiwku nie dostała.

Anaber, do subtelnych i delikatnych to ona nie należała:wściekła/y:
Ja juz idę się położyć, jutro idziemy na komunię, więc wejdę na chwilę rano, a później to pewnie dopiero popoludniu. Na razie słodkich snów, buźka

reklama
Anaber faktycznie jakaś nienormalna ta fryzjerka :no: i dobrze ze nie dałaś jej napiwku - nie zasłużyła !
Gosiulek do odważnych świat należy, a miałaś kiedyś już krótkie włoski?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry