reklama

Nasze sprawy...

reklama
martusia ja mam taka dlugosc jak tym mnije wiecej :) ponoc w ciazy szybciej wlosy rosna kiedys gdzies czytalam:D

mi strasznie wlosy wypadjaa wogole sie dziwie ze woogle cos mam na glowie jeszcze :) a probowalam juz chyba wszystkuich odzywek szamponow witamin itd:P

Ostatnia edycja:
anaber dobranoc i ja tez ide spac juz czekam na meza bo jeszcze ostatnie minuty meczu FC Bayern i FC Chelsea i musze siedziec hehehhe a jak bedziecie miec jakies sposoby na wypadajace wlosy to napiszcie :P to wyprobuje jakies nowosci :D

Joweg mi w ogóle włosy szybko rosną wszędzie nie tylko na głowie nogi muszę co dziennie golić ale czytałam ze na chłopca tak jest. A wypadać to wypadały mi zawsze niestety.
Gosiulek przemyśl dobrze fryzurkę bo ja jak ścinam to później żałuję

Ja też już mykam słodkich snów dziewczynki !

Ja też się witam i zaraz zmykam na komunię.
Gosiulek, zastanów się nad krótkimi włosami, im krótsze tym więcej pracy trzeba włożyć w układanie włosów. Tak mi mówiła moja fryzjerka. Ale fryzura, która Ci się podoba jest bardzo efektowna:tak:
Miłego dnia wszystkim życzę:-)

dzień dobry!

gosiulku - fryzurki cudne, ale pracy przy nich mnóstwo :)

dżoana
- udanej imprezy!

aga - jakie masz wieści po obchodzie? jak się czujesz?

a ja mam dzisiaj rowerowy dzień. jakiś śluz dziwny mnie męczy od wczoraj i ból brzucha. nic z tego nie rozumiem, ale chyba po poronieniu te pierwsze cykle nie będą zbyt oczywiste....

Hej

Anisiaj prawdopodobnie jest różnie.
Dzoanko zrelaksuj się

Dziewczyny mi nawet nie chodzi o takie ułożenie fryzury tylko mniej więcej o takie ścięcie.Moja fryzurka nie wymagałaby chyba aż tyle zachodu.Nie mogę znaleźć typowej. Jesli któraś ogląda Na Wspólnej to tam jedna z bohaterek,nie pamiętam imienia,córka Ziębów ta blondynka ma podobną....

Miłego dnia Babeczki

reklama
Ja też się witam mi sąsiedzi dziś spać nie dali bo imprezę mieli a u góry- nad nami studenci mieszkają i wyszli na balkon i się darli masakra :wściekła/y:
Robię śniadanko
Dzonka to na dobre jedzonko idziesz ;-) baw się dobrze
Bobo żeby Ci czas w szkole szybko zleciał
Anisiaj jeśli masz taką pogodę jak ja czyli piękne słonko i już 20 stopni to na rower wymarzona pogoda :tak: macie gdzieś jeziorko po drodze ?
Gosiulek zawsze może Ci wystopniowac tak żeby włoski same się układały. Wiem o kogo chodzi, Monika Zięba - Sylwia Gliwa o znalazłam bo by mi to żyć nie dało hi hi hi

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry