reklama

Nasze sprawy...

reklama
hej dziewczynki :)

słuchajcie bo ja od wczoraj umieram ze strachu , wczoraj poczytałam o problemie madlen i kurcze ja mam grupę krwi Brh- , mój m Orh+ a Igor odziedziczył krew Brh+ i teraz sie denerwuję bo kurde ten mój lekarz na samym poczatku ciazy spytał się o moją grupę krwi ale nie o przeciwciała, i nie miaalm ich robionych :szok::no: niby w 28tc powinnam dostac immunoglobinę. Kurcze jutro rano pojade zrobic te przeciwciała. no ale jak mógl mnie na to nieskierowac. kurcze teraz umieram z niepewnosci. Kurcze jest lekarzem to ja mam pamiętac i wiedziec co i kiedy mam robić ja piernicze no ciśnienie mi skoczyło. Od tego mam lekarza i co teraz bedzie jak to miano przeciwciał bedzie wysokie. co z dzieckiem. kurcze bo normalnie zaraz sobie włosy powyrywam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber nie.Wystarczy po porodzie.Ja dostałam po pierwszym a później dopiero po drugim.Nic się nie martw. Madlen pisała że ona nie dostała.
Wszystko jest dobrze....Teraz dostaniesz dopiero jak urodzisz:tak:

Gosiulku ale co bedzie jak zrobię miano przeciwcial i bedzie wysokie, to co wtedy kurcze czy dziecku coś grozi, nie znam sie na tym do konca tyle co przeczytałam i tez do końca tego nie kumam :no:

Gosiulku jesli chodzi o walizke to ja mam taka pożyczoną od mojej mamy bo sama się jeszcze nie dorobiłam, mam ta średnia i pakuje sie w nią do szpitala. Jak narazie sprawuje sie ok, moja mama dwa razy wyjechałą z nią na wycieczkę i narazie jest ok, kółeczka narazie tez ok ale co bedzie za 2-3 lata to tego nie wiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber za dużo nie czytaj na pan google bo można różne choroby sobie wynaleźć ja na szczęście mam Rh B + i mój gin powiedział że m nie musi robić badań na grupę krwi. Ale z ciekawości poczytałam też o tym bo nie wiedziałam nawet ze taki konflikt może wystąpić... a to jest przecież nie uniknione bo nie wybiera się partnerów na podstawie grup krwi.

Jeśli było by coś nie tak to ginekolog by Ci powiedział przecież nie martw się na zapas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry