reklama

Nasze sprawy...

Anaber nie trzeba być na czczo....
Jesli chodzi o drugie pytanie to jesli dziecko odziedziczy Rh po ojcu to po porodzie powinni mu zrobić transfuzję. Ale dlaczego się tym martwisz? Dostałaś immunoglobulinę.

edit. Mój chrzestny z żoną mają konflikt.Trzecia córeczka miała robioną transfuzję ale to było w 80roku.Nie wiem czy były już szczepionki.

reklama
Gosiulek to zależy od tego jakiego masz windowsa w kompie. Po prawej stronie na pasku zadań musisz mieć ikonkę wifi jeśli tego nie masz to nie masz zainstalowanego tego.
Anaber kochana nie zamartwiaj się na zapas poczekaj co gin powie

Gosiulek a masz ikonę takie dwa komputerki ?? albo takie cztery kolumny ustawione rosnąco??a jaki masz system opearcyjny : windows 7, vista czy xp ?? Bo jesli komputer ma wbudowane wifi to masz systemowo to już zainstalowane.

No wiesz martwię sie jak każda matka, cos mnie zaniepokoiło sie poprostu martwię i myśle o tym.

Anaber to zrozumiałe ale będzie dobrze:tak:tylko człowiek przez jakiegoś takiego lekarza się zamartwia.Mam asusa i windows 7. Mam jakiś komputer i wyświetla się ELAN Pointing Device.
Ja ostatnio cos porobiłam z tymi ikonkami:sorry:

Powinnaś mieć przycisk po lewej stronie FN koło spacji na klawiaturze i na samej górze tam gdzie są przyciski ( F1, F2) powinien być przycisk z antenką chyba F9 jak to wciśniesz na raz powinno Ci się włączyć wifi a jak się nie uda to wejdź w panel sterowania i tam masz siec i internet i robisz pokaż sieci bezprzewodowe i klikasz połącz i masz

reklama
Dzień dobry wczoraj miałam cały dzień gości później wieczorem do męża kolega przyjechał i grillowali jestem okropnie niewyspana bo po 3 nad ranem musiałam ich rozganiać bo jeszcze siedzieli:wściekła/y: Madlen-kochana trzymam kciuki będzie wszystko dobrze&&&&&&&&&&&:tak: Aga-skarbeczku nasz kochany trzymaj sie i wracajcie do domku:-) Anaber-będzie dobrze dużo dzieci rodzi sie pomimo konfliktu rodziców teraz medycyna jest coraz lepsza trzeba lekarzom zaufać;-) A ja niedawno sie wykapałam i ledwo spod prysznica wyszłam bo pierwszy raz w życiu zasłabłam już mi troche lepiej ale uczucie okropne:no: przepraszam że każdej z osobna nie odpisałam ale narazie nie mam do tego głowy:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry