• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

Gosiulek Zależy jaki masz internet czy ruter czy modem ??? ja np korzystam z wifi ale ja mam ruter w domku
Wiolka Uważaj na siebie kochana może to zasłabnięcie przez nie wyspanie i osłabienie organizmu - odpoczywaj dużo

reklama
Marta-nie mam pojecia bo nigdy wczesniej nie zasłabłam m pytał dlaczego go nie zawołałam a mi po protu miesnie posłuszenstwa odmówiły czułam sie jak pijana jezyk jak kołek masakra mam nadzieje ze to był jednorazowy przypadek

Wiolka ja zasłabłam tylko raz w kościele ale sama sie boję jak idę pod prysznic dlatego nie zamykam drzwi tzn nie zakluczam żeby w razie co m mnie wyciągnął. Mam nadzieję ze to się u Ciebie nie powtórzy :tak: A czujesz już ruchy ? Kurcze ja jeszcze nie czuje czasami wieczorem takie bąbelki jak leżę nie ruchomo

Marta-no własnie gdzies od paru dni czuje babelki i rano jak sie budze to w dole brzucha mam wypchnieta jaka czesc ciała dziecka bo czuje pod reka:-Dale nie moge nazwac tego ruchami czuje jak dziecko przepływa mi w brzuchu tylko jak narazie to delikatne musniecia ale moze juz niedłgo cos wiecej :-) a Ty?ja też sie w łazience nie zamknełam na klucz bo wtedy to bymm już chyba nie wyszła

hej kochane moje
u mnie wszystko ok wyniki z moczu bez zarzutu strasza mnie tylko niepotrzebnie
maluszka juz od kilku dni czuję codziennie jak się wierci
jak się nic nie zmieni i nie pogorszy to w środę do domu
ściskam was wszystkie mocno buziaczki

Aga super wieści zazdroszczę że już maluszka czujesz ;-) trzymam kciuki żebyś w środę do domku poszła
Wiolka no właśnie ja też jak się budzę na wznak to czuję taką wypchnięta klukę z boku

Marta-ja w dole brzucha czuje pod reka powiedzcie mi czy kupowałyscie sobie jakis krem na rozstepy ja wczoraj sobie zakupiłam w aptece podobno bardzo skuteczny z palmersa a czy skuteczny to sie okaze :-p Aga-to super ze wyniki dobre lepiej polezec pare dni w szpitalu i miec pewnosc ze wszystko wporzadku wracajcie do nas:tak:

reklama
Wiolka powiem Ci szczerze że ja się smaruję oliwką bambino i niczym innym. Mój gin mi powiedział ze oliwka jest najlepsza bo rozstępy są genetyczne i nawet drogie dobre kremy nie pomogą. Moja mama i siostra nie mają rozstępów ja na razie też nie i mam nadzieję że mi nie wyjdą ale zobaczymy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry