reklama

Nasze sprawy...

gosiulku no własnie nie a to już 32tc, i tego się boję kurcze zawsze dostaje skierowanie jakie mam badanie zrobic ale tego nie zlecił, mogłam sama na to wpaść ale kurcze no ni emusze wszystkiego wiedzieć , czytam dużo ale jkoś mi to umkneło, w końcu on prowadzi moją ciążę i jest lekarzem. A tą immunoglobinę to dostałam 5 lat temu to nie powinno sie tego powtarzać.

marta ja nie czytam tylko wczoraj poprostu zainteresował mnie problem madlen i poczytałam i kurcze ja jestem tego dobrym przykładem :-( tym bardziej ze Igor ma krew brh+ i zmartwiło mnie to poprostu bo nie zostałam do końca poprowadzona tak jak powinnam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anaber nie martw się. Dla świętego spokoju zrób ale zobaczysz że będzie dobrze bo gdyby tak nie było to już byś o tym wiedziała....

A lekarzowi,fakt należy się opierdziel

anaber - kochana, ja się na tym nie znam, ale chyba Gosiulek ma rację - dostałaś szczepionkę po porodzie. a może zadzwoń do gina?

gosiulku - ja miałam 3 walizki takie jak ta 1. Zależy czego od niej się spodziewasz - jeśli ma być na lokalne, rzadkie wyjazdy to da radę, ale nie przeżyje nawet jednej podróży i traktowania na lotnisku (moje 2 właśnie tak się rozpadły, trzecia po roku zwykłego użytkowania). W tym czasie w cenie tych 3 miałabym porządną samosonite, więc ja teraz żałuję

Martuś - jeziorko mamy niedaleko domu, a w zasadzie zalew, ale jedziemy nad wisłę i do łazienek. póki co opycham się szpinakiem i suszonymi pomidorami, a za godzinę wyruszamy :)

A powiedzcie mi jeszcze jak to jest z internetem.W lipcu wyjezdzamy do Nałęczowa i tam jest dostęp do internetu.Wezmę laptop ale na czym to polega? Jak się mam połączyć z internetem?

pewnie podadzą Ci hasło do ich sieci i będziesz mogła korzystać, albo mają internet w swoich komputerach i wykupujesz czasowe korzystanie.

jak już się zdecydujesz na tą walizkę to szukaj z kółeczkami z kauczuku

Chyba się zdecyduję na tę drugą bo i do ręki można ją normalnie wziąć.

Widziałam w tamtym roku jak ludzie korzystali z neta..w jednym pomieszczeniu ale chyba swoje laptopy mieli...i chyba podłączali do kabla...Nie znam się na tym totalnie.
Szkoda że w pokoju nie ma takiej możliwości (chyba) albo wykupię jakiś pakiet na komórkę tylko telefon jeszcze muszę zmienić na jakiś dotykowy....z lepszym dostępem.

gosiulek - a może zadzwoń tam i zapytaj jak to z tym netem? te walizki piersze też można wziąć do ręki, powinny mieć z boku taki uchwyt.

zmykam, miłego dnia! :)))

Gosiulek abo łączysz się przez wifi jeśli jest darmowy internet jeśli nie to musisz mieć hasło ja wcześniej miałam mobilny internet w iplusie bardzo si=obie go chwalę

reklama
Gosiulku jesli chodzi o walizkę to napewno ta pierwsza jest cięższa i jesli chodzi o loty samolotem to sama walizka już sporo waży a gdzie reszta rzeczy. natomiast ta druga jest napewno lżejsza. co do wifi to na dole w lewym pasku masz ikonkę sieci i tam jak wejdziesz a będa dostępne sieci w pomieszczeniu gdzie bedziesz sie znajdować, musisz zapytac sie tam gdzie bedziesz jak sie ta sie nazywa i czy jest zabezpieczona. jeśli jest zabezpieczona to bede musieli Ci podac haslo a jak ni eto tylko klikniesz połącz i juz bedziesz mogła z nami rozmawiac :tak:

Anisiaj zadzwonię do niego jak zrobie ten poziom przeciwcial i bede wiedziec co i jak.Ale zła jestem bo kurcze facet prowadził wszystkie moje trzy ciaże no to chyba troche mnie zna. I jak bedzie coś nie takz wynikiem to nie wiem co zrobię. Pamiętam jak dzic kiedy w 7tc zakałdał mi karte i przepisał sobie moja grupę krwi z ksiazeczki zdrowia bo tam mam wbitą grupę od kilku lat i na tym sie skonczyło więc pomyślałam,ze wie co robi a to juz wtedy powinen mnie skierowac na ten poziom.

Moze jutro rano uda mi sie wyskoczyc i zrobić, nie wiem czy musze być na czczo aby zrobic poziom przeciwciał?? Co grozi być dziecku jak taki poziom przeciwciał nie bedzie sprawdzony a bedzie wysoki??

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry