reklama

Nasze sprawy...

W podstawówce:-D
Nie chciałabym całkiem krótkich tylko np. z dłuższą grzywką.Coś w tym stylu tylko o takie włosy trzeba dbać,układać a teraz sobie zwiążę i mam z głowy.

reklama
hej ale jestem padnieta dzis caly dzien na chalupie robilam to w ogrodku to w domu ehhh jeszcze tyle do zrobienia :) dobrze ze niedlugo odpoczne torche :) i juz nie moge sie doczekac wtorku jak nasze malenstwa beda u nas w brzuszku :)

gosiulek no trzeba niestety ja dłuższy czas nosiłam fryzurkę bob takie coś
images
i kurcze jak zaszłam w ciaze to pierwsze co powiedziałam sobie zapuszczam bo jak sie młody urodzi to nie będę miała czasu na układanie, bo w łazience spedzałama min. 30min. aby to ułożyć napjpierw wyciąganie na szczotce poźniej prostownica. masakra jak sobie to przypomnę :baffled: teraz mi tak odrosły,ze moge spinać i teraz jest mi wygodnie kiedy chce to układam a kiedy nie to w koczka i z głowy. Tylko mój m nie lubi mnie w spietych :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja mam dlugie wloski i na razie nie planuje scinac :D heheh moj maz mowi ze mam byc jak Ewa w Raju hehehe albo jak jego nimfa wiec jeszcze torche musze zaposcic ale przyjdzie taki dzien jak pojde do fryzjera i zetne :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry