reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem, jestem :))))

ucięłam sobie drzemkę - hehehe teraz będę oglądała meczyk portugalia - niemcy :-)

aga ale Ci zazdroszczę czereśni :)))))))))))))

bobo ja też jestem kluska i liczę na karmienie piersią :-D co prawda przytyłam tylko - lub aż - jak kto woli 13 kg, ale przed zajściem w ciąże już byłam pulchna, ponieważ po operacji - przestałam ćwiczyć i odpoczywałam - potem poświęciłam się starankom i .... nadwaga gotowa...

martuś rozmiar biustu nie świadczy o ilości pokarmu, moja koleżanka ma 2 x takie jak ja ( a ja mam 85E) i nie ma mleka.... nie przejmuj się piersi rosną na samym początku - mnie od połowy ciąży już przestały rosnąć urosły z C na E :-D

Ostatnia edycja:
marta zlec te prace mezowi hehe :) moj lubi "zapach" lakieru wiec by nie narzekal gorzej z wykonaniem hehe:)
w ogole od jakiegos czasu chodzi za mna wyjscie gdzies na jakas imprezke bym sobie poszla potanczyc

marta zobaczysz co będzie potem :-D
ja już nie sięgam... i nie maluje, dziś próbowałam obciąć, dobrze, że krew nie poleciała, ale tak krzywo że szok !!!!!!!!!!!!!!!! :szok: hahahahahahahaha :-D może uda mi się zrobić pedicure przed porodem, choć do porodu nie można mieć pomalowanych :/

bobo kopniak ode mnie !!!!! daję powera :)

idę oglądać meczyk :-)

miłego wieczorku :)

Ja jeszcze jestem.
Galaretka stężała i będę ją jadła na noc,a co!
Martuś mnie powiedzieli,że nie można mieć pomalowanych,bo w razie ''w'' nie widać jak pazurki sinieją.Czasami sinienie zaczyna się właśnie od paznokci i jest to objaw,że dzieje się coś niepokojącego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry