• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anaber-wiem jak to jest mi mąż pomagał sie opożądzić żebym sie nie pozażynała:confused2: Bobo-napewno będzie dobrze nie przybieraj złych scenariuszy z dnia na dzień twoje bobasy są o jedeń dzień starsze i silniejsze:-)a mame mają twardą sztuke to co sie ma nie udać?:tak:

reklama
i jak tu kurcze byc piękna w ciazy, komfortowo się czuć, podobac sie mężowi i do tego wyglądac jak czlowiek nie w moim wykonaniu :no:

MartaSx ja musze sie ze tak powiem ogolić przed wyjściem bo mam wrazliwą skorę jak dzień wczesniej to zrobię to mam wypryski i krosty. a kiedy a sie szykuję do gina to mój M zawsze w pracy.

Anaber ja mam tak samo muszę się golić chwile przed wizyta.
Bobo bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lecę z dziećmi na pole, zaglądnę do was później.
Anaber &&&&&&&&&&&&&& za wizytę

bobo ja w 5 tc miałam sam pęcherzyk malutki jak m wróci to zrobie zdjęcie i Ci wyślę - dokładnie taki jak Twój tylko że ja mam jeden ;-)
Anaber a może to wina maszynki ?

reklama
anaber powodzenia :)
Kochana mozesz zapytac gina czy max 3 tyg od zaplodnienia widac zarodki? bo ja wrocilam z sanatorium 16.marca i wtedy zaczelismy dzialania ale owu byla po 20 marca
dowiesz sie? prosze
marta czekam :) widac cos tam na tym pierwszym zdjeciu :) ciekawe jak bedzie u mnie? ja juz chce wizyte!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry