• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Myślę że może tak być zwłaszcza przy nieregularnych cyklach, nie martw się wiem, że długo ja też zawsze się stresuje jak tak długo mam czekać i zawsze przed każdą wizytą , bierz tą lutkę i odpoczywaj dużo, nie dźwigaj i nie denerwuj się :tak:
No właśnie Bietka ma rację u mnie tak było bo ja mam bardzo krótkie cykle ( co 26dni)

reklama
kobietki ja nie wiem o czym wy mówicie bo mój gin mi nic takiego nie mówił może żeby m,nie nie denerwować u mnie taki na zdjęciu okrąglutkie jajeczkoi widać cudne masz pęcherzyki trzymaj sie swojej wersjii a nie lekarza bo sie będziesz zamartwiać

Bobo wszystko bedzie ok :tak:

Ja jestem załamana kurcze no masakra z tym brzuchem kurcze gole sie na oślep bo w lusterku to nie daję rady, pozacinałam sie aż sie poryczałam pod tym prysznicem, przepraszam,ze tak pisze ale musze to wyrzucic z siebie. jeszcze zauważyłam nowy żylak mi wyszedł kurcze już mam dość !! :wściekła/y::no::-(

reklama
Bobo nie denerwuj się
szkoła 014.jpg
I tego tu nie widać ale zarodek był tylko w jedym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry