• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo ale niespodzianka &&&&&& oby w pecherzykach niedlugo pokazaly sie fasolki. Bedzie dobrze szkoda ze lakarz tak cie nastraszyl ale widze ze podejscie masz jak najbardziej pozytywne tak trzymaj, nie zamartwiaj sie

reklama
bobo ale jaja !!!! bliźniaki !!!! trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jaką masz dzisiaj betę.
Teraz najważniejsze jest abyś się nie denerwowała !!!! wszystko będzie dobrze.
ja widziałam zarodek na usg w 6 tyg i 3 dniu. a Tydzień później, serduszko - jakoś tak... bobo jak odnajdziesz mojego posta z wczoraj z ok godz. 15:00 tam Ci wszystko opisałam.
Po cichutku gratuluje - są pęcherzyki - jest git :-)

Bobo super gratulację i nie martw się na prawdę mi też tak na początku lekarz mówił że nie wiadomo co będzie oni tak gadają...
BĘDZIESZ MIEĆ BLIŹNIAKI ALE SUPER :-D
Ja widziałam zarodek w 6-7 tc

Bobo nic się nie martw. Ja byłam na 1-szym usg dokładnie w 5tyg 0 dniu (własnie sprawdziłam dla Ciebie :-)) i wtedy było widać 1 pęcherzyk, ale lekarz mi nie mówił nic o tym że jest zarodek, więc nawet się nie stresowałam. A 2-usg miałam w 7 tyg i 3dniu o wtedy już było widać fasolkę i jej serduszko bijące.

dziewczynki ja owulke moglam miec jakos po 20 marca ale dokladnie ktorego to nie wiem moze 25 no nie wiem wiec moja ciaza jest mloda. beta rosnie wiec cos sie rozwija mam nadzieje ze pojawia sie zarodki i bedzie wszystko dobrze. wg lekarza to 4 tydz.
bietka bety dzis nie badalam bylam tylko po wynik
musze byc dobrej mysli ze tym razem sie uda :)
oto moje pecherzyki :) ( wygladaja jak oczy hehe)

IMAG0086.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo no to super :) hehe trzymam &&&&&&&&&&&& ja byłam u lekarza w 5 tyg. i też nic nie było widać sam pęcherzyk jak u Ciebie tylko 1 :-) a w 7 tyg. już biło serduszko. także nie martw się. Lekarze tak mowią mi tez tak powiedzial bo powiedziec cos musi, a nei powie Ci przecież ze wszystko jest na swoim miejscu jak jest tak wczesnie tym bardziej,ze to 4 tydz. a na tym etapie jest wszystko tak jak byc powinno. A jeśli chodzi o wynik bety to sprawdzałac jaki powinien być tydzień ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry