reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta no to tydzien wizyt :) a w nastepnym tygodniu mam tylko ja?
wiecie co mi sie dzis snilo? ze moja babcia umarla. wczoraj gadalam z ojcem o niej i mi sie snilo ze umarla na dodatek jak sie przebudzilam to karetki jezdzily i juz nie wiedzialam czy to prawda czy nie. babci nie bardzo lubie ma swoje za uszami no ale to jednak babcia, za to ta druga to jest babcia the best hehe

Bobo sny się odwrotnie tłumaczy - czyli będzie żyła długo.m

Jutro z rana zadzwonię na pątkowską do laboratorium i się zapytam ile kosztuje u nich a i jeszcze do zusu muszę jechać
Aneczka a jak u Cibie byłaś u lekarza ? Odezwij się

Jestem kobiety posprzatałam dziś cały dom kręłup mnie boli m wymyłąm 4 łazienki na kolanach poodkurzałam cały dom i umyłam wszystkie parkiety plynami do drewana trawe zgrabiłam i wywiozłam rozwieźliśmy pare zaproszeń byliśmy u teściowej ale przy okazjii dawania jej zaproszenia sie z nią pokłóciliśmy wariatka wydzieraała sie że wszystko załatwiliśmy sami bez niej skąd na to pieniądze weźmiemy jak my ją traktujemy tak mi podniosła ciśnienie że dałam jej zaproszenie powiedzialam dowidzenia i trzasnęłam drzwiami od samochodu po chwili mój mąż zrobil to samo wariatka nie chce mieć z nią nic wspólnego ,ja mam wizyte w przyszły wtorek kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry