Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam się i ja
wcinam drożdżówkę, pogoda fatalna leje i zimno brrrr Wiola iść na występ własnego dziecka bezcenne, baw się dobrze
Miłego dnia chyba się pójdę jeszcze położyć
Aga-ja zjadłam śniadanko i leże na lóżeczku z lapkiem na kolanach bezcenne pewnie sie poplacze ze mam tak zdolną córke tylko ciśnienie mi skoczy bo musze przejść kolo tesciowej nie wiem jak takie francowate piranie jak ona maja racje bytu i jakie to musi byc dla męża przykre ze siostrze daje wszystko a z nim całe życie koty drze i wiecznie go krytykuje
Cześć dziewczyny :-) ja już posprzątałam pokój, podrzuciłam kuzynkę do UP i zaraz coś wszamam na śniadanie i biorę się za obiad - u mnie jest gorąco nie do wytrzymania
Butterfly-to podeslij ta pogode do mnie bo u mnie zachmurane i kropi Marta-to chociaz tyle ja narazie sie pod kocykiem lenie a pozniej trzeba sprzatac i po poludniu szykowac sie do tego przedszkola:-)