justi82
Kubusiowa mama
Hej Dziewuszki! oj będę tańczyć karniaka
wczoraj tak mi zleciał dzień że nie miałam czasu nic napisać.
Anaber u nas też czasami ratujemy się inhalacją z soli ale zazwyczaj słabo pomaga. Ostatnio dostałam krople na receptę przy kaszlach oskrzelowych, i czasami wlewałam do inhalatora tak ze 2 kropelki gdy Kuba miał zwykłe przeziębienie i powiem Ci że 2 dni i ani widu kaszlu i kataru
Butterfly ale Ci dobrze że masz pogodę u nas co chwilka leje :-(
Wiola tak jak kiedyś pisałam olej! My też sami sobie sami wybieraliśmy orkiestrę, salę itp. Duzi jesteśmy
)))))
Madlen nawet nie zauważysz jak zleci i Tobie i będziemy oglądać dzidziusia!!!
Bleeeee, jak sobie przypominam badanie na glukozę to już mam mdłości a w ciąży nie jestem
Zarąbiście jest że całe życie człowiek płaci składki zdrowotne a jak przyjdzie co do czego to chodzi się do lekarza prywatnie i za każde badanie płaci się. U nas w ośrodku taki gin że masakra z ciążą do niego to bym nie poszła
Ja gotuję obiadek i zaraz spadamy do makro. A później jade z umowami do klientów i nie wiem kiedy zawitam. Tak że miłego dzionka dla wszystkich!!!!!
Anaber u nas też czasami ratujemy się inhalacją z soli ale zazwyczaj słabo pomaga. Ostatnio dostałam krople na receptę przy kaszlach oskrzelowych, i czasami wlewałam do inhalatora tak ze 2 kropelki gdy Kuba miał zwykłe przeziębienie i powiem Ci że 2 dni i ani widu kaszlu i kataru
Butterfly ale Ci dobrze że masz pogodę u nas co chwilka leje :-(
Wiola tak jak kiedyś pisałam olej! My też sami sobie sami wybieraliśmy orkiestrę, salę itp. Duzi jesteśmy
Madlen nawet nie zauważysz jak zleci i Tobie i będziemy oglądać dzidziusia!!!
Bleeeee, jak sobie przypominam badanie na glukozę to już mam mdłości a w ciąży nie jestem
Ja gotuję obiadek i zaraz spadamy do makro. A później jade z umowami do klientów i nie wiem kiedy zawitam. Tak że miłego dzionka dla wszystkich!!!!!

a pogoda piekna.
M juz zapowiedzial ze dzisiaj spi w drugim pokoju....