scotland18
Fanka BB :)
ja wpisalam sobie w grafice w googlach 'mucus plug' (czop sluzowy) i wyszlo dosyc sporo obrazkow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, tak jak pisała anaber ciężko mi.
Bietka-spokojnie wszystko bedzie dobrze juz niedlugo bedziesz miala swojego dzidziusia obok siebie tylko razem z Anaber bedziecie musialy obiecac ze po porodzie nas nie zostawicie:-) Anaber-wspolczuje ale powiem ci ze u mnie Nastka ma czesto taki kaszel ze az na wymioty ja ciagnie i ma go tylko rano albo wieczorem i chyba ja do alergologa wezme bo po co ma sie meczyc Justi-bedziesz chyba caly dzien tanczyla
Ja tez mam super lekarza na nfz i nie narzekam wszystkie badania mi robi jestem zadowolona nie mowilam wam operacja 30 czerwca oczywiscie wczesniej jedziemy na wizyte do lekarza omowic szczegoly operacja rzucic mu 130 zl za 5 minut u niego ale co zrobic sluchajcie tak wierze w tego lekarza jako jedyny dal nam nadzieje ze Nastka moze chodzic bedziemy sie go trzymac chocby nie wiem co wierze ze postawi ja na nogi a tego na zadne pieniadze nie przelicze