reklama

Nasze sprawy...

reklama
wiolka mhm, ja mam podobną sytuację w rodzinie tzn - nie może taką samą ale : ja pomagałam mojej siostrze jak się dało w ciąży bo musiała leżeć i teraz jędza zapomniała o tym i wie o tym,że swoje poroniłam to ma to w dupie tylko gadała "i czego ryczysz i tak tam nic nie było" a dla mnie było! i w podziękowaniu nawet nie zostałam chrzestną ( a jestem jedyną jej siostrą ) bo nie pracuje!!! no i moja mama ma tak samo - musi iść do dziadków bo moja kochana ciotka to urodziła się żeby odpoczywać - nie pracuje ma dwie lewe ręce do wszystkiego i udaje niedorozwoja ... a mama musi za nią wszystko robić a ta jest taka cwana że ich wszystkich by sprzedała i nie robi kompletnie nic - także są tacy ludzie na świecie i się nic na to nie poradzi

BURZA !!!!!! :szok: boi się

Marta-ewelina ma ponad 30 lat i nigdy w zyciu nikomu dziecka nie bawila bo ona nie lubi dzieci zaszla w ciaze bo wyszla za maz a wiekszy instynkt ma jej maz niz ona Nastki tez nigdy jakos specjalnie nie lubiala ani nigdy sie nia nie zajmowala bawi tylko swoje dziecko czasami w przerwach kiedy z pracy wraca powloczy sie pol dnia po sklepach i jak musi bo jej maz nocke odsypia jak ona jest w domu i tak samo ma tesciowa ona oddala mojego meza do swojej matki na wychowanie zostawila go tam jak byl dzieciek zawsze byla tylko ewelinka i ona i zostalo tak niestety Butterfly-faktycznie to przykre ja mam tylko brata ale jako facet i brat to nieraz mi z dzieckiem zostawal chociaz nie mial wczesniej o dzieciach pojecia i kocha nastke jak wlasne dziecko ale co zrobic oni nas widza wtedy jak cos potrzebuja niestety Nastka u nas nie ma kontaktu prawie z corka jego siostry a mieszkamy blisko siebie to juz moj brat mieszka 200km od nas a czesciej Nastka sie z kuzynem z tak daleka widuje niz z kuzynka okropne to jest bo ja gdyby bratu sie krzywda dziala to odrazu bym tam pojechala pomoc on zrobilby dla mnie tosamo klocimy sie ale mamy tylko siebie a u mojego m tego niestety nie przykre to jest okropnie ze obcy ci szybciej pomoze niz rodzina. mnie wciagla salatka w kuchni bo konczylam ja robic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry