reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja tez mam zielono w donicach na balkonie ale od zielska które się samo posialo, mam pokrzywy jeszcze :-). Miałam posadzić szczypiorek pietruszkę i koperek ale nie zrobilam tego a teraz to juz chyba za poźno i nie wyrośnie.

Byłam super było wrocilysmy po 17 bardzo ladnie wystepowala slicznie mowila wierszyk ladnie spiewali bardzo zadowolona byla z siebie mam jej zdjecie jak babeczki w przedszkolu dla rodzicow robili :-) zdjecia moze jutro wrzuce jak nie zapomne swiet:-)nie bylo poplakalam sie troszke zaraz jedziemy z zaproszeniami i tak dzien zleci jedziemy do siostry Andrzeja zeby miec ja z glowycze zycze wam zebyscie wy w przyszlym roku obchodzily swoje dnie matek ze swoimi pociechami i cierpliwie doczekaly ich wystepow w przedkolach:-) Jake chcecie sobie posadzic szczypiorek albo koper i pietruszke to proponuje kupic zwykle w doniczkach tych malych i przesadzic do ziemi i bedzie roslo bo z nasion to raczej nie bardzo​

Ostatnia edycja:
taki dzien matki w przedszkolu jest zawsze wzruszający:) pamietam mamy i ojcow moich dzieci jak sie wzruszali jak dzieci mowily wierszyk albo jak spiewaly jaks piosenke a jacy byli wdzieczni ze ich dziecko bedzie wystepowac a od fleszy i kamer bylam slepa tyle zdjec dzieciakom robili hehe. Fajna praca w przedszkolu. Chcialabym szybko wrocic do zawodu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry