reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewczynki! u nas dzisiaj lało cały dzień z małymi przerwami, coś promyki słońca do Butterfly nie doleciały:-) widocznie za daleko.
Pisałyście o Warszawie, krakowie. Ja mam do Warszamy ok 160 km, a do Krakowa 130. W Warszawie mieszka mój brat cioteczny i szwagierka, i bywamy tam dość często, a w Krakowie mamy znajomych, bo mój m tam studiował. Do zakopca mamy ok 4godz jazdy, jak ktoś lubi łazić po górach to fajnie, osobiście wole Solinę.
Ale za to w Poznaniu byłam raz na ślubie, więc można powiedzieć że tylko przejazdem, a wesele było pod Poznaniem w jakimś pałacyku ale nie pamiętam gdzie.
Bobo to wystarczy się teraz nauczyć:-):-):-)

hejka

jestem... z dzidziolem wszystko dobrze, uwaga waży 3200 g :szok: i nie śpieszy się na ten świat :) lekarz mnie zbadał i mówił, że wszystko pozamykane i powiedział, że będzie to raczej koniec czerwca / początek lipca. No ale jak stwierdził na koniec - reguły nie ma :-D i torba ma być już spakowana.
19.06 we wtorek jadę na KTG do niego na dyżur do szpitala - wtedy też mnie zbada i zobaczy czy dzidzia coś urosła i czy może coś zaczyna się już dziać ... i tak będę miała już wizyty w szpitalu na KTG...
pytałam o poród : on powiedział, że na razie powinnam sobie poradzić rodząc siłami natury i on jest za tym - ale powiedział, że dziecko jest duże i jak przekroczy 4 kg to może być pierworódce ciężko i może zakończyć się cc. Oczywiście poleca zzo oraz jakieś elektrody, które podpina się w okolice krzyża - które niwelują ból.
także kochane kobietki jestem tu z wami póki co w dwupaku :-)

justi
u mnie też lało cały dzień z przerwami

marta wyślij mi adres na priv, jutro pójdę na pocztę i wyślę Ci tę glukozę :)

Ostatnia edycja:
bietka super ze z dzidziolem wszystko dobrze :) niech on jeszcze sobie posiedzi w mamusinym ciepelku i urosnie jeszcze troszke :)
my wlasnie planujemy wyjazd nad morze teraz na weekend ale co z tego wyjdzie to sie zobaczy ale wszystko idzie w dobbrym kierunku :)

reklama
Bietka super wieści toż ci mały taki duży urósł hi hi hi ale bardzo się cieszę że wszystko dobrze... Nie spieszy mu się bo gdzie mu będzie lepiej jak nie u mamuni :-D
Bobo no to fajnie teraz ma być bardzo gorąco nawet 31 stopni mój m się uparł na Świnoujście - a ja już tam byłam ale cóż on nie był

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry