reklama

Nasze sprawy...

wiolka u mnie wczoraj lało wieczorem - a dziś pogoda piękna :D ja mam wszystko ogarnięte tylko obiad zrobić :tak: dzwonił do mnie lekarz potwierdzić wizytę piątkową - taki fajny gest z ich strony bo jednak to i mój interes i ich a czasami człowiekowi wyleci z głowy a tak to inna osoba która też długo czeka może się dostać :)

reklama
dzień dobry :-)

ja jakoś przeżyłam wczorajszy nalot gości... tylko pies się bał wrzasku jak Polska strzeliła gola :tak:
wielkiego bałaganu nie ma, zaraz się ogarnę jakoś. Jem śniadanko...
Boję się dzisiejszej wizyty... boję się, co tam zobaczy... nie wiem czy powie, że już , czy powie, że do porodu daleko ... ehhh aż w nocy spać nie mogłam ...

wiolka
u mnie też brzydko - patrzę tylko czy nie pada. Kochana Ty się tak nie przemęczaj, cały dom na kolanach posprzątać ??? :szok: a teściową omijaj szerokim łukiem, niech Cię nie wkurza !!!!! Wiem, że one ( teściowe) grają na nerwach najbardziej.... :angry:

marta kiedy idziesz robić glukozę ???? współczuję, nie jest to zbyt przyjemne do wypicia... ja nie wciskałam cytryny i przeżyłam, ale miałam 50 g. Chciałabym Ci napisać, że jest to badanie bardzo obciążające i u mnie w krak żadne laboratorium nie zrobi tego badania bez skierowania od lekarza - prywatne laboratoria oczekują od prywatnych lekarzy karteczki z pieczątką i podpisem. Oczywiście nie sprawdziłam dokładnie wszystkich w mieście, ale dzwoniłam do 4. Nie chciało mi się jechać do gina, więc szybko złapałam jakiegoś internistę i musiałam prosić o skierowanie. Oczywiście gin dał mi karteczkę, ale jej nie wzięłam jak pojechałam z glukozą i pani mówi, że muszę się wrócić do domu, albo załatwić skierowanie - więc dorwałam lekarza w ośrodku i załatwiłam :-) u mnie glukoza kosztuje 12 zł

bobo a Ty śpisz ????

a gdzie reszta ????? świętowała wczoraj remis Polski ??? :))))

i ja sie witam :)

jadę z Igorkiem do lekarza ma tak straszny kaszel od tygodnia ,ze szok :szok: bylam z nim w zeszły piatek u lekarza przepisał syrop ale on nic nie pomógł jest jescze gorzej:no: robie mu inchalacje z samej soli. zobaczymy co dziś mi powie. a chciałam go sprzedać do babci od jutra do niedzieli bo m bedzie robić ta szafe a ja chciaąłm sie uczyć a przy nim to raczej nie wykonalne, albo ja sie nie nauczę albo m nie zrobi szafy więc chcieliśmy go babci podrzucić :happy:
Rano tak koszmarnie kaszlał,ze na wymioty mu się zbierało a to już było po 7 myślałam,ze rano troche da mi pospać. a tu d..a.

Marta i Bietka to strasznie tanio glukoza kurcze ja u siebie za 50g płaciłam 28zł. co za zdzierstwo. i to jescze nie pobierali mi krwi przed tylko po. przyszłam wypiłam kubek lukru i po godzinie pobierali krew. tak to wyglądało.

Teraz na następna wizytę mam zrobic znowu przeciwciała, hbs a koszt tych badań to 70zł i jeszcze morfologia, mocz więc 100zł pyknie. I on 2 lipca na tej wizycie będzie bedzie robic posiew z pochwy(badanie bakteriologiczne) tak przynajmniej mówił jestem ciekawa ile za to dodatkowo zabulę.

Bietka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte wszystko bedzie dobrze :tak:a na którą idziesz ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem
Bietka mi powiedzieli że zrobią w tym laboratorium ale karteczkę też mam od gina a robić będę no mam wizytę 9 lipca to myślę że za 3 tyg gdzieś żeby były świeże
Anaber u nas z cenami to różnie w Diagnostyce ponoć 40zł a w takim zwykłym laboratorium 18zł

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry