• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Dziwnie się czuję w tym cyklu, od owulacji podbrzusze mnie pobolewa. Od dwóch dni podbrzusze mnie pobolewa, nie jakoś mocno, ale dziwnie się czuję, jakbym lada moment miała dostać @ Znacie to uczucie mokrości i takie rozpulchnienia, później przychodzi @ Kurcze, może źle ustawiłam granicę i małpa przyjdzie wcześniej:-(

hejka dziewczynki.

Ja po obiedzie poszłam spać, taka byłam zmęczona :-)
Też mam kłopoty z BB, godzinę próbowałam się zalogować.

dzoana ja doznałam sześciu zawodów, tzn 6 razy nastawiałam się, że będzie dzidzia i testy leżały a tu @ przychodziła i powiem Ci, że za siódmym razem było dokładnie tak samo jak poprzednio. Bolał brzuch, miałam nerwa, zły humor, zaczynały boleć piersi... i czułam "mokro" więc biegałam sprawdzać, czy może już przyszła i z płaczem, że kolejny miesiąc stracony. Objawy miałam IDENTYCZNE jak na @... a tu była niespodzianka:-)

bobo kopniak ode mnie !!!! myśl pozytywnie :-) wiem, że się martwisz, ale trzeba mieć nadzieję i wierzyć. Jak pisanie pracy mgr ? Może jak skupisz się na pisaniu to choć na chwilę przestaniesz myśleć.?

joweg dostaniesz swoje babelki to tez zobaczysz jak ja dwa pecherzyki hihi :) a to in vitro to pod narkoza czy jak? jak to wyglada? sorki ze pytam ale nigy nie wiedzialam jak to sie robi taki zabieg

reklama
Bobo, mi generalnie coś świruje komp dzisiaj. Sto razy muszę coś pisać. Termin mam 22.04już się boję zawodu:shocked2:
No właśnie Bietka, to mój 8 cykl i już naprawdę tracę nadzieję na II. Ale to jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek objawy, zarówno na @ jak i na ciążę i bądź tu mądra. Czasem myślę, że psychika mi siada i sobie wymyślam
Marta, nie musisz być na czczo
Joweg, albo i trzy bąbelki:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry