reklama

Nasze sprawy...

Bobo-przyjemnie jest jak oczy otwierasz a tu ci ktoś do lóżeczka śniadanko niesie:-):-p Marta-ja sie mogła godzinami opalać ale przed ciążą a teraz mam takie dni ze jak jest gorąco to sląbo mi sie robi nie wiedzieć czemu

reklama
wiolka no dobrze mam z tymi sniadankami hehe:) co do opalania to ja lubie sie opalac ale nie powinnam ze wzgledu na moja jasna karnacje i to ze mam mnostwo pieprzykow na plecach na brzuchu mam tez troche :( zawsze sie ich wstydzilam :( moj maz ma to samo co ja on ma chyba jeszcze wiecej tych pieprzykow bo ma na calym brzuchu i na plecach. nie wyglada to ladnie no ale coz zrobic tak nas natura stworzyla a jak sie komus nie podoba niech sie nie patrzy.
dziewczynki zauwazylam ze duzo kicham hihi wiecie co to moze byc? codziennnie kicham jak glupia :(

Hej Dziewuszki! melduję się z rana:0 u nas jak zwykle w weekend zero czasu. Jak mam Kubola w domu to nie mam czasu się obejrzeć. Ostatnio zauważam że moje dziecko zmienia się i dorośleje:) a pomysły ma coraz lepsze! Wczoraj poszłam z nim do kościoła. Mojemu m się nie chciało, bo jęczał że go wszystko boli po pracy na budowie. W kościele, gdy ksiądz zaczął mówić kazanie mój już z deka znudzony synuś zaczął sobie śpiewać: "lalallalalalalalalalla" wczale nie cicho:) więc ja mówie do niego "ciiiiiii" a on: "mama lalalala, razem mama, lalalallalalalaalallalalala"
Anaber trzymam mocno kciuki i będę o Tobie myślał i wysyłała &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żebys juz z głowy miała egzamin
Marta spoooko, Ty też jesteś mądra główka i dasz jutro rade! U nas w czasie obrony pracy mag inż miałam do nauczenia oprócz pracy około 300 dodatkowych pytań
Wiola mój i gotowanie:))))))))))))))))))) wcześniej ja czasami gotowałam z moją babcią, która trochę mnie poduczyła w tej dziedzinie, a odkąd urodził się Kuba całkiem gotujemy sami i nie potrafiłabym dzielić kuchni z nikim:)
Bietka mój też ważył koło 100, a teraz 90. Chudnie szybko bo praca na budowie z niego wyciąga
Scoti dla mnie takie nauki też są nieporozumieniem. Ja chodziłam na nauki przez cały tydzień codziennie po 2 godz. Ksiądz zakonnik gadał takie dyrdymały że każdy bezczelnie śmiał się. Opowiadał o kobiecie która 20razy robiła aborcję! nie wierze że po kilkunastu aborcjach można zajśc w ciążę.
A co do odchudzania to ja zgłaszam się do Twojego m już teraz na dietę:)
Miłego dnia wszystkim!!!!

Bobuś nie mam pojęcia kiedy pojedziemy chcieliśmy jechać do Świnoujścia...

Właśnie przyszedł m i dziś mają koniec kurcze zaraz jedziemy walczyć z tymi fugami i znów się nie nauczę kur :wściekła/y: tak to jest jak się na ostatnią chwilę załatwia no

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry