bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
gosiulku nie pamietam
(((
przejrzyj posty anisiaj tak chyba bedzie latwiej znalezc
przejrzyj posty anisiaj tak chyba bedzie latwiej znalezc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,mnie za dzieciaka pszczoly i osy kasaly co chwile i nic mi nie bylo,a teraz ludzie od tego puchna
,te komary tez jakies inne 

jeszcze niedawno smialam sie na filmie z babki w ciazy bo nie trzymala moczu i tak smiesznie to przedstawili a teraz sama bede w pampersach chodzic, po kichnieciu zawsze cos poleci

Scoti-ja też jestem ciekawa ale jestem pewna że jutro obie wrócimy i powiemy u mnie w brzuchu mieszka..... ja ide o 14.30 mój lekarz przyjeżdża na 15 a Natka kolo 16 z przedszkola wraca i chciałabym być przed jej powrotem a ty?To trzymamy za siebie kciuki:-) Madlen-tak nam wyszlo ze jutro razem idziemy szkoda ze tak daleko od siebie Bobo-może uczulenie na coś. Okropnie bolą mnie nogi śmieszne ale zakwasy mi sie zrobiły bo po prostu jak przykucne lub sie schyle wstać nie moge,brzusio mnie coś boli dziś 6mamo-ta franca przyszła mam nadzieje ze to ostatnia @ przed przyjściem fasolki i zamieszkaniem jej w twoim brzuszku