reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam się z rana,
upalnie i gorąco :-(

marta wszystko będzie dobrze, nie znam przypadku aby ktoś się nie obronił - zobaczą że masz Oliwierka w brzuchu i na 100% zdasz. Uważaj na siebie przy tych fugach.
anaber trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& oj bidulek ten Twój synuś, ale tak to jest w lecie, zawsze coś dziabnie małego, może jest uczulony... na coś :( mam nadzieje, ze po tym spray'u zejdzie
6 mamo a to wrdena @
gosiulek ja nie pamiętam....
bobo no uczucie pustki po skończeniu pisania było dla mnie czymś cudownym, korzystaj z lenistwa !!!! :-) a ztym kichaniem to może alergia na jakieś trawy, drzewa.. ???
wiolka a Ty dzisiaj nie masz w planach ogrodu ??? chyba że po 19 .... ;-)

justi
no to prawie wszystkie mamy m koło setki :)

Ostatnia edycja:
witam
bobo a ty nie masz czasami alergii ??
anaber &&&&&& za egzamin,mam nadzieje ze opuchlzna z raczki Igorka zejdzie i nie trzeba bedzie dac antyb doustnie..ja moim zawsze wokresie wiosna -lato podaje calcium,nie zaszkodzi a te wszystkie robactwa jakos mniej ich gryza..
teraz te owady jakies dzikie sa :szok:,mnie za dzieciaka pszczoly i osy kasaly co chwile i nic mi nie bylo,a teraz ludzie od tego puchna :szok:,te komary tez jakies inne :szok::szok:

Dziendobry zaraz lece zrobic sniadanko

anaber za godzinke zaczyna pisac &&&&&&&& napewno sie uda
marta tez dasz rade &&&&&
wiolka za jutrzejsza wizyte &&&& o ktorej masz? ciekawe czy dowiemy sie kto u nas mieszka, mi juz obojetnie kto ale chce wiedziec;-)
6mamo nosz kurde wredota jedna
gosiulek znalazlam w ostatnich postach anisiaj jak nie mozesz znalesc to wkleje link
bobo ja ostatnio boje sie kichac:zawstydzona/y: jeszcze niedawno smialam sie na filmie z babki w ciazy bo nie trzymala moczu i tak smiesznie to przedstawili a teraz sama bede w pampersach chodzic, po kichnieciu zawsze cos poleci:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
justi spiewak maly:) moja tez zawsze spiewa najglosniej z wszystkich i jak wszyscy skoncza to ona dalej:-p

Bietka-nie mam w planach dziś ogrodu bo słąbo mi sie rano zrobilo i wole nie szaleć poczekam do wieczora:-) :-)Justi-ja mojemu mężowi chętnie kuchnnie odstępuje bo świetnie gotuje lubie jak mi pomaga Nastka z nami gotuje od jakiegoś czasu uwielbia ubijać kotlety i wszystko co tylko jej chcemy dać w kuchni do roboty:tak: Scoti-ja też jestem ciekawa ale jestem pewna że jutro obie wrócimy i powiemy u mnie w brzuchu mieszka..... ja ide o 14.30 mój lekarz przyjeżdża na 15 a Natka kolo 16 z przedszkola wraca i chciałabym być przed jej powrotem a ty?To trzymamy za siebie kciuki:-) Madlen-tak nam wyszlo ze jutro razem idziemy szkoda ze tak daleko od siebie Bobo-może uczulenie na coś. Okropnie bolą mnie nogi śmieszne ale zakwasy mi sie zrobiły bo po prostu jak przykucne lub sie schyle wstać nie moge,brzusio mnie coś boli dziś 6mamo-ta franca przyszła mam nadzieje ze to ostatnia @ przed przyjściem fasolki i zamieszkaniem jej w twoim brzuszku

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry