reklama

Nasze sprawy...

bobo,teraz alergia dotyka coraz wiecej osob i to w starszym wieku..moze warto zrobic badania ,to nie boli a bedziesz wiedziala czy wsio dobrze..tylko nie wiem,czy mozna wciazy..o tym musisz pogadac z lekarzem

reklama
Bobo-zgadzam sie z Madlen moja koleżanka ma 33 lata a nigdy nie byla na nic uczulona a teraz jak zrobila testy to jest nie moze jesc masy rzeczy kupuje sobie drogie preparaty dla dzieci do mycia skóry i najgorsze jest to że jejnie pomaga za bardzo bo ostatnio doszły jej nowe objawy:wściekła/y:

Bobo moze ,ale nie musi..ale zazwyczaj pierwszym objawem alergii jest kichanie..np.na kurz,roztocza,pylki
Wiolka wiele moich kolezanek tez cale zycie zdrowe,a w wieku ok 30l.wyszly im jakies alergie :szok:

Bobus to moja 3 ciaza,ale w zadnej kichania nie mialam :-D
mozesz alergii nie miec,ale co ci szkodzi zrobic testy,tylko pogadaj z ginem czy mozesz w ciazy,bo nie wiem..kobiecy organizm w czasie ciazy tez inaczej reaguje..pogadasz z lekarzem i bedziesz wiedziala
a dlugo juz kichasz ?i caly dzien czy tylko czasami ?

bobo ja jestem alergikiem, od maja do października zawsze byłam na lekach , a teraz w ciąży NIC !!!!
lekarz nie pozwolił mi brać leków ... więc myślałam, że będę cierpieć, a tu niespodzianka.
Może to chwilowe i Ci przejdzie ... może się przeziębiłaś nad morzem, albo klima w aucie, albo jeszcze coś ...

pamietaj ciąża zmienia wiele w naszym organiźmie...

dziewczynki ja juz od jakiegos czasu u siebie zauwazylam ze wiecej kicham tak nie kichalam nigdy. w ciagu dnia mam momenty na kichanie i mija nie jest tak ze cialy dzien bez przerwy kicham hehe no ale kicham wiecej.
bietka niestety nie mam klimy w aucie :( i sie gotowalam wczoraj i maz mial tez dosc i ma sie za autem rozejrzec hihi

Organizm w ciąży pracuje troszke inaczej ilość hormonów sie zmienia i praca organizmu tak samo :-) ale alergie sie zdarzaja i to dosc czesto z niczego niestetytyle mamy wszystkiego w powietrzu:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry