Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bobo,teraz alergia dotyka coraz wiecej osob i to w starszym wieku..moze warto zrobic badania ,to nie boli a bedziesz wiedziala czy wsio dobrze..tylko nie wiem,czy mozna wciazy..o tym musisz pogadac z lekarzem
Bobo-zgadzam sie z Madlen moja koleżanka ma 33 lata a nigdy nie byla na nic uczulona a teraz jak zrobila testy to jest nie moze jesc masy rzeczy kupuje sobie drogie preparaty dla dzieci do mycia skóry i najgorsze jest to że jejnie pomaga za bardzo bo ostatnio doszły jej nowe objawy
Bobo moze ,ale nie musi..ale zazwyczaj pierwszym objawem alergii jest kichanie..np.na kurz,roztocza,pylki
Wiolka wiele moich kolezanek tez cale zycie zdrowe,a w wieku ok 30l.wyszly im jakies alergie
Bobus to moja 3 ciaza,ale w zadnej kichania nie mialam
mozesz alergii nie miec,ale co ci szkodzi zrobic testy,tylko pogadaj z ginem czy mozesz w ciazy,bo nie wiem..kobiecy organizm w czasie ciazy tez inaczej reaguje..pogadasz z lekarzem i bedziesz wiedziala
a dlugo juz kichasz ?i caly dzien czy tylko czasami ?
bobo ja jestem alergikiem, od maja do października zawsze byłam na lekach , a teraz w ciąży NIC !!!!
lekarz nie pozwolił mi brać leków ... więc myślałam, że będę cierpieć, a tu niespodzianka.
Może to chwilowe i Ci przejdzie ... może się przeziębiłaś nad morzem, albo klima w aucie, albo jeszcze coś ...
pamietaj ciąża zmienia wiele w naszym organiźmie...
dziewczynki ja juz od jakiegos czasu u siebie zauwazylam ze wiecej kicham tak nie kichalam nigdy. w ciagu dnia mam momenty na kichanie i mija nie jest tak ze cialy dzien bez przerwy kicham hehe no ale kicham wiecej. bietka niestety nie mam klimy w aucie i sie gotowalam wczoraj i maz mial tez dosc i ma sie za autem rozejrzec hihi
Organizm w ciąży pracuje troszke inaczej ilość hormonów sie zmienia i praca organizmu tak samo :-) ale alergie sie zdarzaja i to dosc czesto z niczego niestetytyle mamy wszystkiego w powietrzu