Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiolka tutaj tak jest, jezeli ktos chce isc wczesniej to moze od 29 tygodnia isc na maciezynski ale wtedy bylabym krocej z dzieckiem w domu. Ostatnio chyba do 32 tygodnia pracowalam kilka dni w tygodniu, potem kazali wybrac pozostaly urlop i od 36 tygodnia maciezynski przez 9 miesiacy. Dam rade mam nadzieje;-)
Bietka to jutro w trzy idziemy:-)&&&&&&&& Scotland do dupy to troche zrobili wiadomo ze każda mama po porodzie chce być z dzieckiem a nie iść do pracy w takim razie życze ci świetnego samopoczucia i mam nadzieje że dasz rade
Bietka za ciebie tez oczywiscie jutro kciuki ;-)
Scoti to duzo sily zycze,abys dala rade pracowac a potem mogla cieszyc sie dluzej dzieckiem w domu
u mnie imiona wybieraja dzieci..kazdy musi je zatwierdzic..no i tu jest problem,bo dla kadzego cos innego
ja bym chciala : Emma,Emily,Victoria,a dla chlopca na razie zadnego nie mam
ale do grudnia to jeszcze pewnie wymyslimy 5tys.innych imion
ale na pewno pzry wyborze imienia bede braal pod uwage jego pisownie,aby nie bylo polskich znakow i zeby angole ladnie i latwo je powiedzieli..bo niektore imiona tak kalecza,ze
bo my z wiolka jestesmy tak samo w ciazy to i avatary mamy podobne
a tak serio,to jzu wczoraj chcialam moj zmienic,bo tez czasami sie mysle i nie wiem czy to moj post czy wiolki
ja na razie uciekam,mlody wypil przed chwila antyb,to lece z nim na zakupy,goraczki nie ma to moze wyjsc bo za 3 h cora bedzie ze szkoly,a ja jeszcze obiadu nie mam
wiolka zmienilas sie
milego popoludnia dziewczynki,zajrze pozniej