• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wiolka tutaj tak jest, jezeli ktos chce isc wczesniej to moze od 29 tygodnia isc na maciezynski ale wtedy bylabym krocej z dzieckiem w domu. Ostatnio chyba do 32 tygodnia pracowalam kilka dni w tygodniu, potem kazali wybrac pozostaly urlop i od 36 tygodnia maciezynski przez 9 miesiacy. Dam rade mam nadzieje;-)

Bietka za ciebie tez oczywiscie jutro kciuki ;-)
Scoti to duzo sily zycze,abys dala rade pracowac a potem mogla cieszyc sie dluzej dzieckiem w domu :tak:
u mnie imiona wybieraja dzieci..kazdy musi je zatwierdzic..no i tu jest problem,bo dla kadzego cos innego :-D
ja bym chciala : Emma,Emily,Victoria,a dla chlopca na razie zadnego nie mam
ale do grudnia to jeszcze pewnie wymyslimy 5tys.innych imion :-D
ale na pewno pzry wyborze imienia bede braal pod uwage jego pisownie,aby nie bylo polskich znakow i zeby angole ladnie i latwo je powiedzieli..bo niektore imiona tak kalecza,ze :szok:

bo my z wiolka jestesmy tak samo w ciazy to i avatary mamy podobne :-D
a tak serio,to jzu wczoraj chcialam moj zmienic,bo tez czasami sie mysle i nie wiem czy to moj post czy wiolki :-D
ja na razie uciekam,mlody wypil przed chwila antyb,to lece z nim na zakupy,goraczki nie ma to moze wyjsc bo za 3 h cora bedzie ze szkoly,a ja jeszcze obiadu nie mam
wiolka zmienilas sie :-D
milego popoludnia dziewczynki,zajrze pozniej ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry