reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo-ty możesz sobie jeszcze pozwolić cały dzień w piżamie u mnie Nastka wróci to musze mieć posprzatane i obiad gotowy a zrobiulam zupe pomidorową i na drugie danie ziemniaki obrałam do tego dla m kupilam wątróbke na taki upal to ja sobie tylko frytki wrzuce będzie nie mam sily sterczeć przy garach

wioka no moge moge maz w pracy wiec sie obijam hehe az mi wstyd ze tak sie lenie hehe:) bede musiala isc chociaz do tesco zeby cos do jedzenia kupic i mezowi zrobic jak wroci. wyprobuje chyba bietki sposob na carobnare hehe

Wrzuce na grupe zdjęcia Nastki zobaczycie jaka była szczuplutka 2 lata temu a jak znajde plytke ze zdjęciami jak była malutka to też wam jakieś wrzuce zdjęcie :-):-)

Witam was wszystkie :-D:-Dw ten upał, :no::no:u nas 35 stopni w cieniu:szok:
Załamałam się dziś przyszła dopłata do prądu ponad 400 stówy, masakra:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y:
Ja dziś na obiadek ziemniaczki sadzone i kefirek:-D

My kochane moje nie mamy imienia dla naszego chłopczyka:no: mnie sie podoba Igor, Hubert, Mikołaj a mojemu m Paweł, Kuba i nie możemy się zdecydować:no::no:

Bobo ja też kicham na okrągło w poprzednich ciążach tego nie miałam
Marta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za egzamin
Anaber dziś ma egzamin, powodzenia
Madlen Fajnie że młodemu się już poprawiło
Bietka trzymaj się tam kochana w te upały na pewno dają ci popalić
Scoti Bietka i Wiola za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry