reklama

Nasze sprawy...

Aga-ja też miałam dopłate do prądu ponad 400 zwariowali skończą nas rachunkami samymi:wściekła/y:to smacznie:-) Bobo-Nastka ma taką karnacje ja i mąż też mamy ciemną ale ona nas oboje przebija:-) a włoski miala pare na krzyż kręcily jej sie i podcinaliśmy żeby zgęstnialy ale z tego dalej nic bo sa teraz długie i dalej rzadkie

reklama
wiolka no karnacje to ona ma mega :) nie to co ja bladzioch :( a co do wloskow to nic nie da podcinanie jak ma miec rzdkie to bedzie miala wiem po sobie ja jak bylam mala to 5 na krzyz teraz mam dlugie ale tez liche i nic nie pomagalo podcinanie odzywki no nic poprostu genetycznie tak mam.

Włosy ma akurat po mnie bo A ma gęste ze jak mi go maszynką przyjdzie obciąć to masakra uciągnąć maszynka nie może a ja mam rzadkie ale cóż takie uroki w mojej rodzinie wszyscy mają ciemną karnacje u męża tez a Nastka ma kumulacje:-D

bobo-nie wiadomo bo przecież może mieć włosy po dziadkach lub którejś babci napewno będzie śliczne i mądre nastka nasza do ponad roku była lysa i jak szłam z nią na spacer to wszyscy mówili jaki piekny chłopczyk a mnie szlag trafiał:-Dmiała już wtedy kolczyki w uszach ale wszyscy włosów nie widzieli i mówili chłopczyk

wiolka no po dziadkach to wiele wlosow miec nie bedzie bo tesciu ma gniazdo z zakolami a tescowa walkuje sie zeby bylo wiecej wlosow

ide sie ogarnac i ide do sklepu i bede robic spagetti a^la bietka

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki jestem :)

egzamin jako tako komisja jak mnie zobaczyła to pierwsze co to mówili,ze nie sa przygotowani na poród :happy2: powiedziaalm ,ze spoko jak się zacznie coś dziać to po cichu opuszczę salę aby nie przeszkadzać i nei przerywac egzaminu.

Jesli chodzi o sam egzamin to chyba mam 50% z zawodu i 30 % z przedsiębiorczości ale ogólnie egzamin był sytrasznie trudny.jutro mają byc dostępne wyniki na stronie okręgowej komisji to zobacze bo odpowiedzi sobie spisalam i wiem co mam na karcie egzaminacyjnej.

Jesli chodzi o rączke to opuchlizna schodzi więc chyba ten antybiotyk zadzialał,

Madlen ja tez daję calcium a tak to bierze zyrtec. ale coś musiałao go uryzc większego niż komar. tylko co :szok: mam nadzieję,ze to coś nie chodzi już w moim mieszkaniu.

Bobo ja cała ciaże mam katar i kicham a od dwóch miesięcy czesto leci mi krew z nosa.

Dziekuje,ze myslałyście i trzymałyście &&&&&&&&&&& jeszcze raz będę potrzebowac waszego wsparcia w środę od 9-14 :sorry2:

Anaber-kciuki nadal zaciśniete za wyniki i jeszcze w środe ale cie wymęczą dzuszno tam pewnie było?Może po prostu jakiś pająk wlazł przez okno ugryzł go i sobie poszedł spotkalam sie z atkimi małymi pajakami ktore gryzą:szok: a może jemu rączka spuchła jest uczulony i nie wiecie ja jestem uczulona na osy komary jak mnie ugryzie to odrazu puchne super ze przetrwałaś egzamin

reklama
Jestem na chwilkę fugi pomalowane wyglądają o wiele lepiej właśnie wróciłam, zrobię obiadek i wrzuce wam zdjęcia na grupę mieszkania...
Sorki ze tak o sobie zaraz was poczytam :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry