reklama

Nasze sprawy...

no tak... a jak będzie brat ??? :-)

marta BARDZO , BARDZO, BARDZO ŁADNE MIESZKANKO, NAPRAWDĘ BARDZO MI SIĘ PODOBA. czyste, schludne, widać że po remoncie, widzę, że osiedle też zadbane, zieleń - no naprawdę pierwsza klasa! nie ma co przesadzać i wystawiaj za ile bobo mówiła, bo nie warto schodzić z ceny ;-)

reklama
usnęło mi się na godzinkę, oczy same mi się zamykają:szok: chyba sobie szczelę małą filiżankę kawy
Madlen ja się śmieję że u mnie będzie śliczny chłopczyk bo to co mi się z twarzą dzieje to szok po prostu:-D
Matra poucz się i zaglądnij do nas wieczorkiem, Martuś śliczne mieszkanko, super;-)
Anaber to fajnie że dobrze ci poszło
Bietka odpoczywaj bo jak się maluch urodzi to juz nie odpoczniesz
Bobo życzę ci tego synusia z całego serca ale mnie się wydaję że u ciebie będzie dziewczynka
Wiola ja mam z kolei inny problem z moją Oliwką mianowicie jej włosy nie rosną, cały czas ma do ramion i ani drgą, od czasu do czasu jej podcinam bo wszyscy tak radzą ale nie chcą się jej puścić

Ostatnia edycja:
Aga ja w kazdej ciazy wygladalam ladnie..czasami bylo gorzej,ale to juz pod koniec..zmeczenie dawalo znac
wiec w pierwszej ciazy kazdy mi wrozyl chlopaka,bo ich zdniem dziewczynka odbiera matce urode,wiec niemozliwoscia jest,zebym taka dobrze wygladala na dziewczynke :szok::-D..a jak sie okazalo po 9m..dziewuszka..podobna do taty..:-D
Gosi ja tez mam pajaki..a wiesz co mowia..?''gdzie pajaki sa,tam szczesliwy dom''

Bietka-tłumaczymy jej że płci dziecka wybrać sie nie da bo to nie są zakupy że idziesz do sklepu i wie o tym mówi tylko że jak bedzie brat to bedziemy musieli iść ubranka kupić bo przecież w różowym chodzil nie bedzie:-D Aga-to faktycznie dziwnie a pytałaś lekarza?może jej jakichś witamin brakuje? Gosiulek odpowiedź do twojego pytania pod zdjęciem jest na grupie:-) Marta-mieszkanko super powiem ci że mało wlaścicieli stara sie zeby takie cacy mieszkanko wynająć super,spisałaś sie na medal mąż cie powinien na rękach nosić za takie wysprzątanie

jestem ugotowana na amen :( tak goraco ze pasc idzie :( pozamykalam okna w domu zeby to gorace powietrze nie lecialo i siedze w gaciach hihi :)
bietka kupilam wszystko na carbonare i bede robic pozniej tak jak maz ma wrocic ok 21 zeby bylo. ten caly makaron dajesz? to bardzo duzo wychodzi nie? ja nie wiedzialam ze parmezan taki drogi jest :szok: Ty jaki kupujesz?
aga ja licze na synusia :) okaze sie czy mialas racje w piatek.

Madlen to ja z młodym nie maiłam żadnych problemów z cerą, a przy córce i owszem ale teraz to pobija wszystko:-D
Wiola nie pytałam cierpliwie czekam czy się jej puszą te włosy, mam koleżankę co ma córkę starsza od mojej o miesiąc i ta ma włosy do pasa i już nie raz miała obcinane a mojej ani drogą a ja bym chciała żeby miała take włosy do pasa jeszcze się jej te końcówki kręcą już się nie mogę doczekać
Bobo w takim razie czekamy:)))

bobo no daję całe opakowanie lubelli makaronu 400g, zawsze coś zostaje, a mój m to żarłoczek :-)
parmezan kupuje taki w malutkiej torebce chyba za jakieś 3,4 zł,chyba 15 g - tak odrobinkę dla smaczku, bo drogi faktycznie :-(
spróbujesz zrobić, a potem możesz ten przepis ulepszyć pod siebie i dodawać inny ser, itp. itd.

aga
mnie od początku ciąży ani jeden syfek nie wyskoczył - nic, włosy gęste, paznokcie mocne - i synek w brzuchu:-)

wiolka hehehehehe no nie da się wybrać płci - myślę, że Nastka pokocha i brata i siostrę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aga-Nastka też ma kręcone włoski ale powiem ci ze jak widziałam dziewczynke o 2 lata mlodszą od naszej i miala 3 razy wlose dluższe to jest po prostu szok jak niektórym dzieciom wlosy rosną :szok:u nas powoli ale lepiej tak niż wcale a zapuszczamy do komunii żeby jakiś fryz piękny wyczarować:-) Bietka-napewno pokocha brata i siostre obojętne kto sie urodzi już dawno nam zwracała uwage że każda jej koleżanka lub kolega ma siostre albo brata a ona jest sama jak mówiliśmy że ma nas to stwierdzila ze to nie to samo,cwaniara mała

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry