reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga mi tez wlosy wypadaja,ale tak mialam w kazdej ciazy
i szybko sie tluszcza..
jestem ciekawa kto tam u mnie mieszka..czasami czuje,ze dziewczynka..a sa momenty,ze wydaje mi sie ,ze bedzie chlopczyk..poczekam na usg te co mam pod koniec lipca i jak nie bedzie widac to chyba kupie ten test na plec ..tylko czy on wiarygodny ??? hmmm

Wioka tak szybko masz wyciek z piersi ja miałam tylko w pierwszej ciąży ale dopiero około 7 miesiąca
My tez tłumaczyliśmy dzieciom ale mimo wszystko Oli ciężko to przyjęła bo chciała siostrę
Madlen no ciekawe kogo tam masz:))) A jeśli chodzi o testy to nie mam pojęcia czy są wiarygodne

Ostatnia edycja:
Bobo wielkosc piersi nie swiadczy o ilosci i jakosci pokarmu..ja mialam balony a za dlugo nie karmilam..na poczatku mialam mleko dobre,a pozniej sama woda..
no ale ja to nie nadaje sie na matke karmiaca..3m.to mysle ze max

piszecie jak oszalałe poczytałam trochę na razie ze specjalizacji ale kurcze mam problem ze skupieniem się :no: plus jest taki ze wszystkie pytania są ze sobą powiązane...

To mówicie że mieszkanko ładne ale powiem wam że klełam jak je czyściłam oh jaka byłam zła :wściekła/y:
Myślicie że za 1300 zł wynajmiemy ? Kurcze mam nadzieję bo już 2 miesiąc my płacimy ratę kredytu i trzeba je jak najszybciej wynająć

co do karmienia piersią mam nadzieję że będę mogła bo chciała bym karmić do roku

marta z pocalowaniem reki wezma to mieszkanie :) serio:) wiem po sobie jak my szukalismy to masakra tyle bylo chetnych na ta kawalerke ze szok. ale nasza wlascicielka dala to przez agencje wiec i my agencji nie mala sumke musielismy zaplacic za to ze je wynajleismy:) wiec wasze jest bez posrednikow ladnie wyremonotowane to w mig sie ktos znajdzie.

Bobo-ja nie mam dużych piersi a po porodzie mi tyle pokarmu napłynęło że mogłabym cały oddział wykarmic a niestety swojego dziecka przy sobie nie miałam odciągałam pokarm i jej zawoziłam niestety z tego co ja pamiętam to moim pokarmekm karmili małą raz za czas a takto dawali innym dzieciom!!!!!!spokojnie bedziesz miala pokarm auto nam nie odpalilo cos sie urwalo i jutro mechanik zamowi czesc i trzeba dolozyc do naprawy:wściekła/y:mam nadzieje ze to juz ostatnia zajrze do was wieczorkiem bo idziemy na lody i do sklepu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry