reklama

Nasze sprawy...

bietka u mnie jakies 28 stopni w cieniu. więc lipa nogi balony standardowo :baffled: juz kremy i sole nie pomagaja :no: Igorek nigdy nie miał uczulenia od komarów nie raz już go coś ugryzło, więc byc może to wcale nie musi byc komar.

gosiulek tez mam porządek w domu a pająki sa siłą rzeczy, okna są otwrte to wszystko sie ładuje do środka.:wściekła/y:

reklama
Anaber wspolczuje..takie upaly na koniec ciazy to masakra..
ja jedno rodzilam w marcu drugie w kwietniu,wiec upaly mnie ominely..teraz rodze w grudniu,ale u nas upalow nie ma ,zimy zreszta tez :-D
tzrymaj sie kochana..jeszcze troszke i bedzie juz po wszystkim ;-)
Aga tez mysle,zeby poradzic sie lekarza,czemu wloski nie rosna..moze ma niedobr jakies witaminki ???,kurcze nie wiem,co ci doradzic..:sorry2:
Bietka a ty dajesz rade w te upaly,czy tez masz ich dosyc ?

bietka no bo ja wlasnie kupilam ser ale nie parmezan bo za drogi byl. kupilam inny zobaczymy co wyjdzie mi z tego hihi. a powiedz mi jak sie pozniej odrzewa ten sos to on nie gestnieje od tych jaj? jakbym chciala np jutro sobie odrzac to sie nada jeszcze?

Bobo-powiem ci ze nie dużo musze kupić większy stanik ale o rozmair,za to jak Nastke urodzilam to masakra jak mi pokarm napłynął mój biust wtedy ważył więcej niż ja cała :-D mam nadzieje ze teraz tez nie bede miala problemu z pokarmem bo chce karmić piersią,moje dziecko jeszcze śpi nie wiem co ona będzie w nocy robila

Wiola powiem ci że jak moja Oli dowiedziała się że bedzie chłopiec to strasznie to przeżyła, cały dzień płakała i nie dała sobie wytłumaczyć ze na to nie mamy wpływu, ale zbiegiem czasu już się z tym oswoiła
Bietka a widzisz piękniejesz w ciąży a ja mam zupełnie na odwrót na buzi wszystko co możliwe a włosy mi garściami wypadają i wróża mi chłopca
Madlen nie pytałam lekarza ale chyba tak zrobię ja od kąt Oli skończyła rok to mówię że zapuszczam jej włosy do komunii bo w takim tępię to jej prawie urosną

wiola ja chodze jeszcze w swoich stanikach. mam wieksze piersi ale nie az tak.
aga moze faktycznie lepiej zasiegnac porady lekarza co do wzrostu wlosow. a to chyba do dermatologa sie idzie co?

reklama
Aga-nie mam z Nastką takiego problemu naszczęscie wytłumaczyliśmy jej ze trzeba sie cieszyć mało ważne czy będzie chłopiec czy dziewczynka pytała mnie kiedyś czy jej siostra albo brat będzie zdrowy/a y to jej mówimy że tak i będzie z nami jeżdzilo na jej operacje a jak podrośnie to będzie jej pomagać i będą sie razem bawić że jest starsza to jak będzie chciała może coś dziecko nauczyć bo już sporo umie i dawać przyklad musi to taka dumna sie robi że ona bedzie bajki czytać cieszymy sie ze tak do całej sytuacjii podchodzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry