reklama

Nasze sprawy...

Marta-mąż malowal?oddychnij sobie troszke i posiedz z nami:-) wrócila moja córunia z przedszkola siadła na łóżku obok mnie i widze ze zmęczona jest to mój do niej polóż sie na chwilke i odpocznij nie bo ja nie jestem śpiąca ale dałam jej peileszuke9dalej z nią spi)niedługo musimy sie jej pozbyć ale poprostu stwierdziłam że poprosze ją o przekazanie pieluszki dzidziusiowi bo ona już jest duża będzie miala w końcu do kogo gadać i zasnęla krupeczka nawet nie wiem kiedy:-D

reklama
Wiolka m malował ale ja po kolanach później to ścierałam bo pisało na pudełku że jak się przekroczy 30min schnięcia to się już tego nie zmyję. Dzieciaczki są pocieszne teraz jak pójdziesz to może płci się dowiesz

Anaber dobrze,ze antybiotyk zadzialal ;-),kciuki za kolejny egzamin tez bedziemy trzymac :tak:
Aga jeszcze masz troche czasu,to jakies imie wymyslicie..
u mnie do wyboru sa 4osoby,a kazdy ma inny pomysl :-D
a Mikolaja to ja chcialam w pierwszej ciazy..kazdy mi wrozyl chlopca ,na usg nie chcialo sie pokazac,a zreszta mialam tylko 3przez cala ciaze,na buzi wygladalam b.ladnie..to mial byc chlopak..,a tu sie okazalo,ze dziewczynka :-D
Wiolka moj synek byl tez dlugo lysy a jak zaczely mu wloski rosnac i nie chcial obciac,to wygladal jak dziewczynka..:-D
bylam na zakupach,obiad sie robi..a ja sacze kawke oczywiscie bezkofeinowa,bo cos mnie spanie bierze..

Na grupę wrzucam kilka fotek :tak: ale jeszcze chwilką za nim się wszystkie wgrają
Bietka mam nadzieję
Gosiulek tak taka specjalna ze możesz myc podłogi i ona się nie zmyje

NO TO OCEŃCIE JAK WAM SIĘ PODOBA :) lecę poczytać trochę do później

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka-Nastka oczywiscie siostre bo mamy mase sukienki,rzeczy różowe i mogłaby ją czesać tak myśli:szok:a sama nie nawidzi jak ją czesze drze sie jagbym ją ze skóry łupila:no: a teraz mam cisze bo sobie śpi nawet dobrze bo jak odbierze mąż auto to jagbyśmy z zaproszeniami jeździli nie będzie o spanie marudzila:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry