reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem wyspalysmy sie, wykapalysmy a potem wybylysmy na male zakupy do primarka kupic koszule M.

Bobo slodki masz ten brzusio
marta super mieszkanko, w nim byly tylko puste sciany tak? podlogi, aneks kuchenny, lazienka to wszystko wasza robota? drogo was to wszystko wyszlo?

hehe widze ze avatarki zmienione ;-)

wiolka twoj pokarm dawali innym dzieciom:szok: ojjj nie wiem czy taka chojna bym byla......

Bobo czasami czuję ruchy nie przez cały czas... o różnych godzinach i zależy czy chodzę czy leżę. A m jeszcze nie poczuł za słabe są chyba
Scoti były gołe tynki i nic więcej wszystko my robiliśmy ściany trzeba było gruntować i malować gdzie nie gdzie gipsować, kuc i wstawiać ościeżnice, malować no i płytki i panele kładliśmy kupiliśmy wyposażenie całe całość ze wszystkim łącznie ze sprzętami i robocizną wyszła ok 15 tyś

madlen ja dziś spędziłam cały dzień w domu, mój m teraz na spacer pojechał z psem, tak mi brakuje ruchu, spacerów, ale nie da się wyjść .... 34 stopnie w cieniu :szok: boję się że zasłabnę, nawet jutro na ktg m ze mną jedzie bo maskara !!!!

marta 1300 zł - będą się bić !!!! zobaczysz :-)

bobo
ten sos gęstnieje - jak go odgrzewałam dolewam wody, żeby nie było jajecznicy ;-)

wiolka mi leci siara od 20 tyg

dziewczyny patrząc na moje dzieciate koleżanki rozmiar piersi nie ma żadnego znaczenia

scoti :-):-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry