• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem jestem :) forum mi nie dzialalo co chwila mnie wywalalo:( leze sobie w lozeczku pije herbatke i tak mi jest dobrze hihi :) zaczal mnie brzuch pobolewac jak na wredna @ ale to i dobrze bo macica sie rozciaga wiec dzidzie moje rosna hihi :)

heheh pewnie ale ten moj maz uparty :d kazalam mu szukac auta bo stare sprzedalismy i musimy sie prosic ciagle i kurcze musimy automatki bo maz z jedna reka nie moze manuala miec i zas ma problem takie jak on by chcial to za duze oplaty :d i sie obrazil :d

jejku dziewczyny jak tak czytam o tych waszych mężach to tak sobie myślę że mój to jakiś ideał my się nigdy nie kłócimy zawsze mi pomaga jak dzieci były małe to ja do nich nigdy nie wstawałam, zawsze on w ogóle kochany jest a ja mu tak w dupę daje ja zawsze mówiłam że na swoje nieszczęście teściowa go za dobrze wychowała

heheh aga1402 w sumie my tez sie nie klucimy tylko milczymy heheh ja sie smieje ze chemia wypalila mu resztki mozgu heheh mamy czasami drobne nieporozumiena hehe

dziewczyny progesteron podnosi temperature nie ? ale przed @ i tak spada czy nie nawet jak sie bierze ?

Ostatnia edycja:
Joweg, jak ciągle bierzesz progesteron to chyba on podtrzymuje temperaturę. Tak na chłopski rozum. Do czasu jak progesteron jest wysoki to @ chyba nie przychodzi. Tak mi sie wydaje, ale pewna nie jestem

reklama
powiem ci ze jak tak patrze ba braci od mojego meza to moge smialo powiedziec ze jeszcze i tak mi sie najlepszy trafil :d hehe ale widzilaly galy co braly nie ??? heheh

Całe stadko plemników płynie sobie, na końcu jeden słabiutki i powolny.
Już prawie nie ma sił ścigać się z resztą towarzystwa i woła:
- Słuchajcie, przecież my jesteśmy w dupie!
Cały peleton wyhamował i z niesmakiem zaczął zawracać. Gdy już wszyscy się wycofali,
ten słabiutki popłynął sobie powoli dalej i szepnął pod nosem:
- I tak rodzą się geniusze...

dzoana-
ja bralam po in vitro progesteron i @ przyszla wiec to ze mozna dostac to wiem tylko nie wiem jak z ta temperatura hmmmm..... bo nie zapisywalam wtedy :D ale dzieki :d

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry