• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

No niestety bo to jest mieszkanie od dewelopera czyli wchodzisz na gołe ściany trzeba gipsować, malować położyć płytki i panele, drzwi, kupić kuchnie i meble, wszystkie sprzęty. Deweloper daje tylko drzwi wejściowe, parapety, okna i płytki na balkonie

reklama
hejka ja tylko na chwilkę bo za prasowanie się wzielam i zaległości nadrabiam :rofl2:

Joweg ja Ci moge polecic takie kafle Ostrzeżenie o przekierowaniu mam łazienke tak zrobioną, co prawda nie jest w takich wymiarach jak ta łaźnia na zdjeciu ale jestem zadowolona. Jakbyś chciała to za dnia moge zrobic fotke i pokazac.

anaber- to dawaj :d powiem ci ze kurcze teraz tej lazienki co mam to porazka z wygladu ale wazne ze jest gdzie sie umyc:D

taki styl mi sie lazienek podoba te kafelki :D

Joweg no fakt najważniejsze ze jest gdzie i że na głowę nie kapie hi hi ze spokojem sobie zrobicie ;-) ja mykam już haha nymy jutro z rańca zajrzę może znów uda mi się być pierwsza :tak:

Ja jestem ogladalismy sobie 'friends with benefits' z Timberlakiem, teraz M pojechal tlumaczyc na policje jakas babka probowala popelnic samobojstwo, niech szybko wraca bo nie lubie sama zasypiac.

Dobrej nocki wszystkim spiochom ja jeszcze chwilke posiedze, a o upadniecie watku to chodzilo nam chyba o 'zaczynamy staranka' z tego co pamietam.....

Pierwsza witam sie :D
Wczoraj juz nie dalam rady ,wzielam sie za prasowanie i poleglam. Ale wszystko mam poprasowane i poukladane takze jestem spokojna, bo nie lubie zaleglosci. Musze zawiesc Igora do przedszkola to poźniej sie odezwe.
Joweg jak wroce zrobie fotke i pokaze.
Anisiaj gdzie jestes? Bo ciocia Ania juz sie naprawde denerwuje!
A moj M wczoraj wieczorem ogladal jaki chory film o dziewczynce no kurcze nie lubie horrorow ale sila rzeczy ogladalam piate przez dziesiate i nocka z glowy takie p.i.e.r.d.o.l.y mi sie snily i potem nie moglam zasnac:mad:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Widzę że nie pozostajecie dłużne..

Marta zastanawiam się skąd w Tobie tyle zawiści!? Jak narazie to widzę że ty masz z tym co się stało największy problem kochana:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry