• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
wiolka mnie boli cycek jeden bardzo a ten drugi malo jak go dotkne to boli hihi :) mdlosci mam w ciagu dnia i czasem zawroty glowy. a siku chodzisz czesto? bo mi sie wydaje ze ja tak normalnie

JESTEM udało mi się załatwić tu w przychodni koło domu i zrobili mi tarczyce i hiv za 39zł i przynajmniej nie musiałam pół miasta przejechać
Wiolka to zadzwoń do gina będziesz spokojniejsza
Bobo na cyce masaż ;-)

Ostatnia edycja:
Marta, to super, że tak szybko wszystko załatwiłaś.
Do mnie futrzak się przypałętał i domaga się pieszczot
Cześć Joweg, daj mu buzi i powiedz "dzień dobry":-p

Dzona a jakie masz zwierzątko ? kota? Też się cieszę że się udało bo tak bym płaciła 27zł i musiała przejechać pół miasta i stracić na bilety a tak miałam pod domem i na tyle samo wyszło, a nigdzie łazić nie musiałam.
Joweg wczoraj mnie m wkurzał, dziś Ciebie :sorry: - jakaś zła aura

Ostatnia edycja:
mam nie podochodzic bo go jeszcze bardziej zaraze:d wali mi tyle mam do powiedzenia:D ale mi sie nic niechce :/ taka pogoda jeszcze :/

ja jutro zadzwonie po moj wynik tarczycy:D

reklama
Marta, kłota mam;-) Wzięliśmy ją ze schroniska, była małym kociakiem znalezionym na cmentarzu, a wyrosła na wielką panią:-D Generalnie zachowuje się jak pies, czeka na mnie pod drzwiami i straszny z niej pieszczoch. Ale humorzasta, więc czasem ma fochy o byle co:-D
Bobo, kiedy będziesz robić betę?
Joweg, jak facet ma katar to jest strasznym marudą. Pewnie niedługo mu przejdzie, może rzeczywiście zostaw go samego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry