• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo wyniki jutro ale odbiorę w poniedziałek bo jutro muszę do mamy jechać odebrać prawo jazdy - bo tam jestem zameldowana. I pewnie zostanę do soboty i stamtąd prosto na uczelnie. Ja nie mam żadnych typowych objawów.... tylko brak @, bardzo często chodzę siku,spać mi się chce i cycki mnie bolały ale już teraz jest ok

reklama
MArtaSx- superrr objawy:D chociaz ja po trnasferze chcialabym odrazu wymiotowac i wszytsko , wlasnie kolezanka mi napisala ze zrobila test i niestety lipa :(

bobo- gdzie Twoj suwczek ciazowy?

joweg suwaczek usunelam bo sama nie wiem w ktorym jestem tygodniu ciazy a suwaczek mogl mi pokazywac inaczej wiec bede miala suwaczek po nastepnej wizycie jak juz bede wiedziec w ktorym jestem tyg ciazy :)
ide sie polozyc bo senna sie zrobilam pozniej zagladne :) papa

Dzona ja miałam pieska mieszankę jamnika z kundelkiem i była wyjątkowa bo łapki miała wyższe niż jamnik i tłów i uszy krótsze, kolor miała jasno brązowy i kruciutki ogonek jakby miała obcięty ale taka się urodziła. Też miała fochy oj straszne. Ja coś do niej mówiłam a ona potrafiła mi się dupą odwrócić - niestety musieliśmy ja uśpić po 6 latach do dziś mi się śni :no:
Joweg ja sie cieszę że dobrze ciąże przechodzę za to moja siostra mi zazdrości bo ona z dwiema ciążami do 6 mca żygała hi hi hi

Bobo, przed chwilą wstałaś:-D Ale wszystko zrozumiemy:tak:
Marta, w domu rodzinnym mieliśmy kundelka, też miał krótki ogonek. Myśleliśmy, że jej obcieli poprzedni właściciela, ale lekarz powiedział, że wygląda jakby z takim się urodziła, bo koniuszek miała zarośnięty sierścią. Po 13 latach zachorowała na raka i musieliśmy podjąć decyzje o uśpieniu, nie reagowała na leczenie. Niestety:-(

ja tam wole kotki niz pieski :d teraz jak bedziemy miec domek to moze bedzie i kotek :d ale poczekamy co z dzidzia i potem jak nie bedzie dzidzi to kupimy kota i zapakuej go do wozka heheh

No i wróciłam i zla jestem na siebie bo w drodze powrotnej zrobiłam zakupy i zawsze kupuję wode w lidlu niegazowaną i kurcze podniosłam te sześć butli w zgrzewie i mnie coś zabolało w brzuchu, kurcze ja to zawsze cos odwalę(bo zawsze cos mi przemówi chyba glupota bo to nic innego,że ten kawałek nic mi sie nie stanie), teraz jak juz odopczywam to jest ok dzidzia kopie ale powinnam sobie nieźle nastukac :wściekła/y:
mam nadzieję,ze nie narobiłam sobie biedy :no:

Joweg
ogólnie ja tez mam malą łazienke tylko,że mam okno i jest jasno więc odwazylam się na takie kolory ale zadowolona jestem żałujemy tylko teraz,ze nie zrobiliśmy wanny naroznej z taką szybą aby mozna było brac prysznic bo w sumie jest miejsce bo pralkę mam w kuchni w zabudowie, ale to jeszcze możemy zrobić :-) i nie jest to tak jak na tamtym zdjęciu bo to wszystko moj M robil sam i sa małe niedociągnięcia ale jak na pierwszy raz to super mu wyszło no i trochę kasy w kieszeni za położenie kafli.

100_3002.jpg100_3003.jpg100_3004.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć gaduły!!! :-) Zobacz załącznik 455110

Oczywiście standardowo produkcja od rana :-D Wczoraj wróciłam późno, więc nie pisałam bo już wszystkie spały. A poza tym byłam wykończona!!

Anisiaj miałaś być najpóźniej wczoraj i zaczynam się martwić!! Melduj się i to już!!!!!!
Anaber na pocieszenie powiem Ci, że nie tylko Ty będziesz stresować się 18.06 ;-) Ja też mam wtedy egzamin zawodowy ;-) A dwa dni i dzień wcześniej ślub, wesele i poprawiny ;-)
Joweg a ja Ci zazdroszczę tego urządzania własnego domku ;-)
Bietka mam nadzieję, że z psiną wszystko ok. Też mam psiaka i mój ma chyba ma dysplazję stawu bo kuleje na przednią łapę, u dużych psów to częsta przypadłość...
Dzoana ja strasznie marze o kocie. Bardzo podoba mi się kot brytyjski ;-)
Roza Zobacz załącznik 455115
A i jeszcze ja ani na tym wątku, ani na zaczynamy nie zauważyłam, żeby ktoś życzył tamtym upadku... ehhh masakra :crazy:

No i chyba więcej grzechów nie pamiętam :-D Ale trochę pisałam ten post, więc pewnie już jest kilka postów więcej ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry