• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

suonko87- my to wogole mamy cywilny juz , ale chcemy wziasc koscielny jak kase nazbieramy ale my musimy u nas papiery zalatwiac i jak bylismy u ksiedza tutaj to mase pytan pouczenie hehe i potem do kurii biskupiej jakies papiery i potem do ksiedza ktory w polsce mial nam udzielac slubu znajomy ksiadz bo maz niema bierzmowania :) ale mowil ze to nie problem :d ale slucha tego slub mielismy brac na ksiazku i musielismy prosic tamtego ksiedza co opiekuje sie kapliczka na zamku o pozwolenie zeby nasz ksiadz nam dal tam slub i wyobraz sobie ze skasowal nas 600zloty za to ze na czas slubu pojdzie i otworzy kapliczke i tyle przezylam szok !!!!!!

martaSx-
jaka to rasa wiesz moze ? bo my chcemy wlasnie takiego kiciusia:D:-)

reklama
Marta ja muszę mieć tego kota!! :-):-):-):-)
joweg to mój wymarzony kot brytyjski!! A nas też ksiądz kasuje 200 zł na strojenie kościoła i 300 za ceremonię. A w tym dniu są trzy śluby i każdy tyle daje

Ostatnia edycja:
kurde spac nie dadza :(((((( jak zaczelam zasypiac to sasiad zaczal wiercic no wiec mowie ciul jeden jak nie wiercil to nie wiercil a dzis to mu sie zachcialo no ale jakos przezylam jak on przestal wiecrcic to rozlegl sie ogromny halas mojego domofonu i on nie dosc ze dlugo dzowni to jeszcze bardzo glosno i pozniej lodowka moja sie zalaczyla a ona cicho chodzic nie umie i tyle co sobie pospalam i jestem strasznie zla :wściekła/y:

Joweg kot brytyjski
Suonko mi też się mega podoba
Anaber ja kiedyś miałam astmę oskrzelową nabawiłam się jej przez konie bo jeździłam 5 lat a teraz mi przeszło i też nie wiem czy mogłabym mieć zwierzątko
Bobo za to w nocy będziesz spać

witam :-)
chyba pozniej was nadrobie,bo teraz nie chce mi sie czytac :no::sorry:
jakos wieczorem lepiej mysle,ale wczoraj juz nie moglam sie do kompa dostac,bo m.siedzial..a jak on wstal,to ja juz spalam :-D

robię kawkę
Latte_Art_img-2.jpg
i murzynka kroję ktoś się pisze?? :-)

moj maz strasznie chce tego kotka :D wiec zobaczymy :d ale ja wole dzidzie ehhehe

suonko87
- ja nawt juz nie licze ale wiem ze jesli bysmy chcieli dalej tam koscielny to kupe kasy jeszce potrzebujemy a poki co meza chorobai to in vitro pochlonelo wszytsko z nas wiec na razie sie wstrzymalismy ze slubem :) najpierw zdrowie meza i dzieci :d a slub cywilny mamy to luzik ;) a sukienke masz juz wybrana ?

anaber- zaraz bede :D

Madlen powiem Ci, że tu ciężko jest nadrobić :-D Sama miałam z tym wczoraj problem :-D

Joweg masz racje, ślub kosztuje kupę kasy... A sukienka się szyje, pod koniec miesiąca idę na przymiarkę :-)

Anaber ja ja ja!!! Pyszności!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
To my płaciliśmy 500 zł księdzu 100 zł organiście i 700zł za wystrojenie kościoła ale na to składaliśmy się z parą która brała ślub przed nami
Anaber -pychhhhaaaaaa już lece !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry