• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo- Jestem przespałam sie wstałam zmieta dzwoniłam do położnej bo dalej mnie boli i mówiła że sie tam wszystko rozciąga i dlatego boli ale albo będę miała dziecko giganta że przez ten ból chodzić nie moge albo mi po cesarce sie brzuch ch....jowo zrósł to moje drugie i ostatnie dziecko trzeci raz mogłabym tego nie znieść:no:więc dalej jade na nospie i na magnezie lekomanką zostane a jutro ide do przychodni bo przychodzą moje badania i mam sprawdzić czy to czasem nie problemy z pęcherzem Anaber-łazienka cudeńko a na kawke i murzynka pisze sie od razu:-)

reklama
Czy myślicie ze za wcześnie żeby kupić pas ciążowy?
Joweg ale gdzie na grupe? Ja byłam nie dawno na ślibie znajomych i mają córkę 2 latka i w trójkę tańczyli pierwszy taniec - pięknie to wyglądało
to może Ci parę na maila wyśle co?

Ostatnia edycja:
czekalam za listonoszem,bo ma mi przyniesc moj cisnieniomierz,ale wlasnie przed chwila byl,ale tylko listy wrzucil..
no nic kochane,ja sie szykuje i wybywam zlobuzami z domu,starczy tego siedzenia..pogoda ladna to trza korzystac..bo jak nie bede sie ruszala,to mi kosci zastygna i bede tydzien rodzila..a ja na to nie mam czasu,wiec trzeba sie ruszac..
milego dnia,wpdane pozniej ;-)

Anaber u nas w kościele jest jawny cennik i w wielu kościołach tak jest, bo zdarzały się przypadki, że za ślub płacili po 50 zł kopercie i księża się wkurzyli i mówią wprost. U mnie to 200 strojenie kościoła, 300 slub i 200 organista. Ostatnio poszłam po swiadectwo chrztu i nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale jak mi wypisał to zapytałam ile się należy a ksiądz pokręcił nosem i powiedział, że nic ;-) I teraz muszę iść po świadectwo bierzmowania i nie wiem, czy mam dawać w kopercie i ile, czy znowu pytać ;-)

wiolka jak bedzie Cie bardzo bolec to pojedz do hospitala co by sprawdzic czy z dzidzia wszystko ok . jeju ja juz bym tam siedziala spanikowana no ale ja to ja hihi :)
u nas ksiadz jak do niego przyszlismy to chcial swiadectwa z religi no wiec mu dalismy a on do nas ze mamy zbyt niskie wyksztalcenie katolickie ( ja mialam 6 z religii z 8 klasy podstawowki a maz 4 z zawodowki bo pozniej juz religii nie bylo nigdzie) by zalozyc rodzine i musimy sie doedukowac i on nam proponuje ksiazki i tak zaczal wyciagac i wyciaglac i bylo ich ze 6 i mowi ze jak nie mamy na nie pieniedzy to on nam je da no ale glupio nam bylo wiec 50 zl za ksiazki ktore leza gdzies i sie kurza zaplacilismy mu za msze slubna 200zl a mama moja jak byla u niego zamowic nam termin to mu dala koperte i pozniej tez mu dala i to nie malo wiec na nas to ok 1000 zl zarobil a jak pytalam o dekoracje to powiedzieli mi ze mam sobie kupic swieczki sama jesli chce by sie palily podczas mszy a jak mama poszla i dala mu solidna koprte to swieczek nie musiala kupowac tylko ksiadz powiedzial ze to lusksus swieczki no ale skoro mlodzi chca to on sie zgodzi hahah nasz proboszcz to w ogole gigant taka msze odprawil ze go wszyscy nasi goscie zapamietaja do konca zycia hahah
suonko na akce chrztu powinnas miec adnotacje ze mialas bierzmowanie tak jest zawsze

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry