• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo wiem, ale ja byłam chrzczona w innej parafii i bierzmowana w innej, więc muszę mieć dwa zaświadczenia. Dobrze ma mój N bo on był chrzczony i bierzmowany w tej parafii co bierzemy ślub i nie musimy latać i załatwiać.
Dzoana ja się właśnie tego boję...

reklama
Joweg zaraz wyśle
Suonko ja właśnie miałam tak jak Bobo mówi na akcie chrztu miałam też bierzmowanie i wybrane imię aaa teraz doczytałam, no to musisz mieć dwa zaświadczenia

Czy myślicie ze za wcześnie żeby kupić pas ciążowy?
Joweg ale gdzie na grupe? Ja byłam nie dawno na ślibie znajomych i mają córkę 2 latka i w trójkę tańczyli pierwszy taniec - pięknie to wyglądało
to może Ci parę na maila wyśle co?
Marta, jak czujesz, że potrzebujesz to kup:tak:
Dzoana a wiesz jakie to koty mają włosy a nie sierść ?? pewnie tez ładnie kosztują hmmmmmmm:tak:
Na bank z psów to yorki, z kotów np. ragdoll (piękny). Kosztują swoje, jak to z rodowodem (ok. 2000zł)
Bobo, niezły ksiądz, nie wiedziałam, że świeczki to luksus.
Suonko, też się boję, ale wychodzę z założenia, że jakoś sobie poradzimy. A taka prawda, że nigdy nie ma się dość pieniędzy, żeby z czystym sercem zdecydować się na dziecko. No i jeszcze ta pseudopolityka prorodzinna

Ostatnio edytowane przez moderatora:
suonko ja tez tak mialam ze chrzest i bierzmowanie gdzie indziej ale zawsze parafia gdzie jest bierzmowanie wysyla dokumenty do parafii gdzie chrzest i na akcie chrztu ( musisz powiedziec ze do slubu potrzebujesz) pisza informacje o bierzmowaniu i tak jest w kazdej parafii wiec zerknij dokladnie na swoj akt bo pewnie masz wpsane

bobo ja mam urozdiny 29 kwietnia i potem juz poleci :D do konca kwietnia przeprowadza i potem jak juzz moje urodziny t zaraz wizyta i potem transfer :D i wilkie oczekiwanie :(

Bobo-ja też jestem spanikowana troszke a do szpitala nie chce jechać bo nie chciałabym tam zostać wole być w domu bo tu ,mam Nastke ufam swojemu lekarzowi i położnej chyba ze zacznie mnie bolec takze nie bede moigła wytrzymac to wtedy ewentualnie

Bobo ja mówiłam, że potrzebuje do ślubu a on do mnie, że nie ma adnotacji o bierzmowaniu i mam iść do parafii gdzie byłam bierzmowana. W akcie napisał mi, że adnotacji o małżeństwie nie ma.
Wiolka ponoć jak nie ma wrażenia, że ma coś wylecieć i nie ma plamienia/ krwawienia to jest dobrze. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok i ból się nie nasili.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry