• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta, fajne te pasy i od biedy można by jest traktować jak bluzkę bez ramion. Mi się podoba czerwony i czerwony w czarny pasy. No i nie są drogie
Wiola, bidulka Ty jesteś:-(
Ja już zmykam do pracy, będę standardowo po 16, chyba, że coś mi wypadnie;-)
Papatki

Dzona miłego dzionka, właśnie mi o to chodziło ze można je jako koszulkę nosic

Wiolka trzymaj się bidulko a jak Cie będzie bardzo bolec to nie zwlekaj i do szpitala bo nie ma co

Dziewczyny dziekuje wam bardzo za troske mam nadzieje ze ból ustapi naszpikowałam sie kolejna dawka leków i leze :confused2:musze sobie tylko jakis obiadek skombinowac bo tu z głodu umre:-pgdzie ta Aniosiaj sie nam podziewa nia miała chyba isc w tym tygodniu do pracy

ja wogole swoje nauki przedmalzenskie wspominam smiesznie, bo nauki mielismy w kwietniu i ksiadz nas strasznie pouczal ze dziecko przed slubem, ze seks przedmalzeski i wogole, a jak sie potem okazalo jego coreczka (z zambijka) urodzila sie kilka miesiecy pozniej bo w listopadzie, ksiadz uciekl do innego miasta zeby tam zajmowac sie swoja kobieta i dzieckiem:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry