• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka wróciłam
2 godziny w kolejce do weterynarza - szok :szok:

padam na twarz ... z psiakiem jest tak, że ma jakiś stan zapalny biodra. Dostała zastrzyki i tabletki, jak jej nie przejdzie do 10 dni to wtedy mamy zrobić RTG w kierunku dysplazji.

majstruje obiad i Was nadrabiam

wiolka ja byłam w ciąży pozamacicznej. Bólu nie było ... aż takiego jak opisujesz, miałam tylko baaaaardzo niską betę i brak pęcherzyka w jamie macicy, beta rosła (powoli i nie prawidłowo).
Masz stwierdzony pęcherzyk w jamie macicy ???

Mam stwierdzony pęcherzyk w macicy nie wydaje mi sie żeby lekarz sie pomylił przynajmniej bym chciała żeby skie nie pomylił pojade z mężem po południu do szpitala do krk na ostry dyżur,jak myslicie mam brać ze sobą zdjęcie z usg?

wiolka dobrze ze pojedziesz przynajmniej dowiesz sie co i jak , zdjecie mozesz wziac ale oni i tak beda robic swoje wiec moze okazac sie nie potrzebne no ale to duzo miejsca nie zjamuje wiec zabierz Kochana :) a o ktorej maz bedzie? trzymam &&&&&&&& by wszystko przebieglo pomyslnie

Dziewczyny zasnelam z laptopem na kolanach a głowa na popielniczkę zmogło mnie strasznie i obudzil mnie domofon listonosz oczywiście.
Roza witaj :tak:
Wiolka kurcze kochana trzymaj się moze lepiej jedz od razu do szpitala i weź wszystko ostatnie badania, kartę ciąży jesli masz ząłożona dowód ubezp.i usg
Dzoana kociak super kurcze ciekawe czy gubi włosy pewnie tak jak każde zwierzę, ja to wybredna jestem :-) cuda na kiju bym chciała hehehhe

Dobra ide robic obiadek dzis gulasz z kaszą i ogórek kiszony :happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo mąż będzie koło17 musze sie oswoić z tą myślą że musze do szpitala jechać bo sama myśl o szpitalu mnie stresuje mam nadzieje że dzis wróce spowrotem do domu choilernie sie boje

wiolka spokojnie ... wszystko będzie dobrze. Nie sadzę by lekarz się pomylił- może jakaś torbiel mała się zrobiła, albo coś. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& , do którego szpitala jedziesz ?????

dziewczyny ja normalnie zasypiam, chyba kawa mi potrzebna

wiolka Kochana wiem ze sie boisz kazdy by sie bal ale jesli jest koniecznosc trzeba zacisnac zeby i przetrwac.
bietka ja wypilam to cos jak kawa i mnie zemdlilo a w ogole nic nie robie a jestem zmeczona no masakra jakas hihi

Bietka-pojedziemy na kopernika bo tam mają specjalistyczny sprzęt i tam Nastke rodziłam mam do tego szpitala zaufanie zapisze sobie do którejś z was numer koma i was poinformuje jak coś sie dowiem mi też sie chce spać ale teraz mi adrenalina skoczyła więc już mi sie odechciało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry