• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
nie wiem co do zamrazania:d ja u tesciow teraz mieszkam wiec gulasz bo ogolnie my miesa nie jemy , tzn zajdlam makaron sosik i salate i na razie starczy , maz pojechal z tesciowa do banku podpisac ostani papierek do kredytu wiec kasa lada dzien , wogole tesciowej zepsulo sie auto i naprawa 900 euro ale patologia :/ ona kasy niema wiec teraz bedzie mila zebysmy porzyczyli hehe

Bobo odrobinke mniej mnie boli ale nie wielka różnica znając mnie i życie to jak do szpitala dojade to przestanie mnie wszystko bolec zawsze tak mam:sorry: rybie jak ja w pojemniku zamrozisz nie powinno nic być :-)

Wiolka tak mi Ciebie szkoda kochana trzymaj się ryba i jak cos ja jestem cały czas w domku to możesz pisac do mnie.:tak:

Joweg jak mój M by wrócił po całym dniu pracy i zobaczyłby makaron z sosem to bym po głowie dostała :-)od razy zostałabym wymieniona na lepszy model no chyba,ze byłoby tam mięso :happy: wcale mu się nie dziwie,bo cąły dzień na powietrzu to tez chce coś zjeśc treściwego. Ale ja bez mięsa bym przeżyła.

Bobo a ta rybka ile już lezy w tym pudełeczku ?? musisz dobrze powąchac :rofl2: ja wszystko na węch biorę hehhehehehe jak coś mi czyms delikatnie zalatuje to już wywalam bo kiedyś się szyneczka załatwiłam. ale jeśli jest świeża i ładnie pachnie to możesz zamrozić spokojnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anaber- musisz potrenowac nad mezem powiem Ci ze aj wychodowalam mutanta jakiegos , kiedys bez miesa ani roz a teraz moj kochany wpieprza marchewki :D zero miesia tylko ryby i owoce morza i nic wiecej , bardzo rzadko piers z kurczaka a jak widzi u mnie parowki albo szynke to sie drze jak nie wiem co :d wychowalam diabla !!!:D hehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry