• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja czasem poczytuje bo jeszcze trochę interesuje mnie co u niektórych dziewczyn m.in. u Zagubionej, ale co się tam dzieje dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi. Jeżeli ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem to tak wychodzi, najpierw życzyłyśmy im rozpadu wątku a teraz jedziemy po Roszpunce??!! A skoro one nas nie poczytują to skąd biorą takie informacje??!! Nie rozumiem tego. A na dodatek wyszło, że "słodziłyśmy" Ilonie a w myślach ją obsmarowywałyśmy, bo ona chciała córkę a ma syna, takie jesteśmy fałszywe!! Haha życzę zauważać więcej niż czubek własnego nosa!!

wiolka dobre tego jeszcze nie słyszałam :-) niech sobie piszą olejcie to tak jak Was prosiłam, dokaldnie nie mają lepszych tematów to szukają dziury w całym, kurcze palec w dupci prosto trzymaj bo jak lekko zegniesz to afera. nie odzywajcie się bądzmy mądrzejsze i tyle.

Słuchajcie mam pytanko bo ze mnie kucharka jak trza :happy:i mam problem bo kupiłam kasze pęczak jeczmienna ale taką sypką i tam jest napisane jak gotowac bo pierwszy raz gotuję taką : kaszę wsypać do wrzącej wody w proporcji 1:3 to czego daje 1 a czego daje 3 bo nie kumam tego :zawstydzona/y:

Aga-mam lepsze pwiedzenie ale nie chce go tutaj wyrażać bo jest dość dosadne ale do tych ........ trzeba chyba mówić drukowanymi lioterami niech sobie poszukaja przyjaciół gdzie indziej my nie jesteśmy nimi zainteresowane ja na tamten wątek nie zaglądam bo nie mam po co a one widocznie nie mają swoich tematów i żeby im wątek nie upadł to piszą o nas:-D

odpisalam im na ich swietym watku bo mnie tak wkurzyly ze szok! jak chca sie udzielac to niech pisza otwarcie u nas a nie robia z siebie swieta i teraz ja bede najgorsza ale mam to gdzies nie lubie zaklamania i slodkiego pierdzenia wszystkim jak robi to ilonka i pisze to otwarcie zeby nie bylo bo to ona wiece nowine wynalazla ze my roszpunke obsmarowalysmy wiec niech wie ze piszemy otwarcie.... ale sie wkurzylam na nie.... szok

Anaber świeta racja szkoda słów widocznie niektórych przerasta czytanie ze zrozumieniem i tak jak Aga powiedziała niech sobie siedzą tam a nie przyłażą tu szpiegować dodawać od siebie i wogóle!!!!!!! kasze pęczak to jest bardzo gruba kasza ja osobiście kupuje tą drobniejsza in nigdy nie gotowałam w takich proporcjach jak tam pisze tylko nastawiam pół garnka wody i do tego wsypuje szklanke kaszy zależy ile was jest w domu ale wydaje mi sie że po porcjii powinno wystarczyć zawsze można wsypać półtora szklanki

anaber to widze ze twoj synus wazy tyle co moja cora:szok: i oprocz odstajacego brzuszka na ktorym zreszta tluszcyku nie ma to szkieletor maly jest, jej kolezanka 3 miesiace starsza wazy ok 19 no ale na niej juz tego tluszczyku widac sporo...

Suonko ja radze nie zagladac tam po co sie dodatkowo stresowac w koncu sie sprawa uciszy. A jezeli chodzi o roszpunke to ja mialam podobnie az wstyd sie przyznac, ale tak sie nastawilam na chlopczyka ze jak pani powiedziala ze jest dziewczynka to dziadkowie plakali ze szczescia (byli z nami w gabinecie) a ja o malo nie poryczalam sie ze smutku, potrzebowalam kilku dni zeby przetrawic wiadomosc ale potem mi przeszlo a teraz kocham tego mojego przylepca najmocniej na swiecie. Teraz bede sie cieszyc tak samo z dziewczynki jak i z chlopczyka moglabym nawet nie wiedziec co bedzie az do porodu ale M chce wiedziec...

reklama
jak one mi na uklad dzialaja ilonka wlazi czyta nas a pozniej udaje swieta ze niby sluchy ja doszy hahaha noby skad? z kosmosu i w tylku mam co o mnie pisza sa straszne niektore tam i niech sobie siedza na swoim upadlym watku hahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry