• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Scotland tylko moj synek ma prawie 5 lat a twa corcia 2 latka i waża tyle samo hehehehhehe :laugh2:

Bobo wyluzuj bo fasolki źle sie czują, a tutaj to ja się nie zgadzam aby tu włazily i pisaly co myślą bo ja nie mam ochoty czytać tych mysli!!! :-)

Jestem już ogólnie dobrze mam wszystko do połowy maja muszę skończyć całą pracę
Ja sama się z szalonych usunęłam i mam ich już dość bo potem włażą i mówią że mam nienawiść w sobie
Anaber ja sie podpisuję pod Twoim postem w 100%

Scoti ja to wszystko rozumie tylko jak pisałam ze roszpunka się załamała ze będzie mieć chłopca to broń boże się z niej nie wyśmiałam, czasem tam czytam bo mnie po prostu ciekawi co u niektórych dziewczyn i to wszystko a one to od razu odbierają jako atak
Bobo a czytałaś odpowiedz na swojego posta na ich wątku?????
Wiola dokładnie a napisałam tak bo dziś pojawiła się u nas dziewczyna która normalnie pisze na tamtym wątku

anaber jak nie nawidze takiego zaklamania , jak swieta ilona ma cos to niech pisze u nas a nie robi z siebie cierpietnice i obgaduje nas za plecami ja co mialam do nich im napisalam i nie wstydze sie i nie mam zamiaru ukrywac sie z tym co mysle.
aga czytalam wiem jestem najgorsza pod sloncem ale ja nie jestem zaklamana jak niektore i pisze otwarcie o co mi chodzi , w tylku mam co mysla o mnie. na glupote nie ma lekarstwa a niektorym by sie przydalo

Dziewczyny wyluzujcie bo nerwy nam sa nie potzrebne dużo bardziej boli i denerwuje totalna ignorancja niż jak sie denerwujemy całe życie z wariatami po prostu i tyle nie ma sie KIM przejmować mamy ważniejsze problemy niż kogoś kto nieradzi sobie z własnymi frustracjami

Tyle naskrobałyście że nie ogarniam
Bobo promotora mam z innej uczelni bo u mnie zabrakło i jeżdże na Uniwersytet Przyrodniczy, Bobo ja też jestem najgorszcza i mam dużo nienawiści w sobie hi hi hi
Aga nie przejmuj się - niech se piszą jak im ulży
Wiolka i jak ? już lepiej ?
Joweg dzięki - powybierałam co niektóre zdjęcia a tort był od góry czekoladowy, niżej owocowy a na samym dole kokosowy

Ostatnia edycja:
Marta-dalej tak samo ale jak leże to mniej boli Nastka ;przyjechała z przedszkola mówiłam jej że do szpitala na badania pojade to mi powiedziała żebym tam nie płakała i sie nie bała i będzie trzymać kciuki żeby mnie nie kłuli i nie zostawili:-)

reklama
dziewczynki w akcji funny.gif wybaczcie ale juz tylko smiac mi sie chce z tego co sie ostatnio wyprawia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry