• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Scoti-bo księża pouczaja a sami takie numery wywijają że głowa mała u nas w parafii były proboszcz przegrał w karty swoj samochód po barach sie z babamik wlóczył zero wstydu po prostu

reklama
wiolka oby obylo sie bez szpitala a z drugiej strony lepiej sprawdzic co u fasoli i czy wszystko dobrze :)
ja dobie zrobilam cos takiego naj napoj kawowy nie ma to jak kawusia no ale cos za cos hihi wczoraj mialam gina zapytac o picie kawy w ciazy i z wrazenia zapomnialam wszystkiego :(

Aga-chyba tak zrobie jeszcze mi mówi że gdyby to była ciąża pozamaciczna to sobie zaszkodze czekając w domu mam nadzieje ż to zwykła ciąża przecież miałam usg i wszystko było ok teraz to sie stresuje

Wiolka trzymaj się !
Suonko ja też jestem za wzniesieniem celibatu
Aga witaj
Bobo myślę że kawa rozpuszczalna z mlekiem nie zaszkodzi w małych ilościach

Ja się szykuje pomału do promotora - trzymajcie kciuki żeby na mnie nie nawrzeszczał
później bede

Ostatnia edycja:
wiolka jak mialas usg i widzialas pecherzyk w macicy to poza maciczna nie moze byc , widzialas cos na usg? mialas robione tak?
marta a gdzie masz promotora? ja musze jezdzic na szamarzewskiego.

reklama
Dzoanka a u mnie dobrze jak narazie:-D zobaczymy z końcem miesiąca he he, oby gorzej nie było:tak:
trzymam kciuki&&&&&

Ja nie komentuje tylko pytam skąd to się bierze, ale racja nie wracajmy do tego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry