reklama

Nasze sprawy...

madlen u mnie sie nie pienilo czyli chlop a jest dziewucha:-D czyli ten test z sody tak samo jak z planowanie plci czyli serduszkowanie w owulacje mozna miedzy bajki wlozyc, no chyba ze przez te 20 tygodni cos tej naszej Lilly urosnie pomiedzy nogami:-D

reklama
scoti usg tez nie daje 100% pewnosci jaka plec ,wiele moich kolezanek cala ciaze slyszaly,ze dziewczynka a jak dziecko urodzilo sie,to okazalo sie,ze chlopak :-D,czasami siusiak moze sie podwinac

Właśnie weszłam do domku uf masakra długo to trwało :szok: ale zdałam masakra ale fajnie :-D ale nerwy były takie ze szok, było nas 11 osób, promotor i recenzent super, pomagali podpowiadali ale ta babka za dziekana straszna ! Służbistka czepiała się każdego słowa dopytywała masakra. 4 osoby zdały na 5 a reszta na 4+. Jestem głodna i zmęczona :)
Proszę o skrót wiadomości :cool2:

bobo scoti napisala,ze powinna meic chlopaka,a jest dziewczynka..czyli test z soda pic na wode :-D
bo jak nie pieni sie -dziewczynka
jak pieni sie-chlopak
Marta wazne ze juz masz to za soba i jeszcze raz gratki !!!
a co z tymi wizytami dzisiaj,moze ktos mi napsiac ???
a usg mam na koniec lipca ,chyba ze zrobia wczesniej,ale cos cicho w tym temacie

no wiec skrot:
anaber zdala egzamin:)
bietka byla na ktg i dzidzi sie nie spieszy na ten swiat:)
wiolka nadal nie wie co bedzie miala, dowie sie moze na usg genetycznym na ktore musi sie umowic:)
scoti bedzie miala corke:)
marta jest juz mgr:)
a bobo poklucial sie z mezem :)

reklama
Agus lyzeczke wsyp do pojemniczka lub sloiczka i siknij na to
i daj znac kochana,bo jestem ciekawa :-D
Bobus ty moj kochany,dziekuje za skrot :*
to gratki dziewczynki i udanych wizyt i zdanych egzaminow !!
Bobus szybkiego pogodzenia ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry