reklama

Nasze sprawy...

reklama
Agus a moze odwrotnie?? nie wiem,tak mi podaly na grudniowkach
albo ta soda pic na wode jest :-D
to ze komus sie sprawdzilo,to mzoe czysty przypadek..
Bobo ja nie mam wynkow,dostane dopiero po duzym usg :(
a jak u was jest z owlosieniem ? rosnie szybciej czy normalnie ,jak przed ciaza ?

no ja jestem, jednak nie pojechałam, bo okazało się, że będą oglądać w jakimś pubie,
a to nie dla mnie ... duszno, krzyki... piwnica.... feeee......
m pojechał sam, z jednej strony spoko - pozwoliłam mu - zapytał grzecznie, pojechał samochodem=zero alkoholu, z drugiej strony czasem chciałabym aby on sam z siebie wpadł na pomysł, że może zostanie z żoną w domu ... nie wiem, tylko czy to niezbyt egoistyczne myślenie :-(:-(:-(

martuś
gratulacje raz jeszcze !!!! kochana ja też mam usg na każdej wizycie co m-c - więc chyba to nie szkodzi ... tzn, miałam teraz już ktg co tydzień.

bobo
dalej foch ???

dajecie czadu z tą sodą :-D

bietka przepraszal pacan. powiedzialam ze jeszcze raz i jade do mamy i tyle mnie zobaczy. wystraszyl sie i teraz grzeczny siedzi. nawet jesc mi chcial zrobic haha. a Ty robilas Kochana ten test z soda?

nie robiłam z sodą,
robiłam z obrączką i wyszła dziewczynka :-D bo się kręciła, czy jakoś tak... już nie pamiętam -ale się nie sprawdziło.
wiesz bobo, ja od początku miałam przeczucie, że chłopiec
po 1. wstrzeliliśmy się w dzień owu ( przynajmniej wg testów owu) po 2. żygałam jak kot do 16 tygodnia i mówiłam sobie, że córeczka by mamusi tego nie zrobiła - po 3. wszyscy mi mówili, że wyglądam bardzo ładnie - zero pryszczy, gęste włosy, paznokcie szybko rosły i się sprawdziło... ja byłam na badaniu genetycznym w 13 tyg - i na 3 d pani doktor powiedziała że na 60 % chłopak, w 19 tyg na 3d potwierdziła w 100% :-)

reklama
Bietka ja to samo nie robiłam testów ale wlosy mi szybciej rosną muszę się golic co dziennie, nie mam pryszczy ani żadnych plam... Nie żygałam ciąża super i 2 dni przed owu i jest chlopak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry