reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta no ale najwazniejsze ze zdane i juz mam luz i wakacje :) a ja bede teraz najgorsze przezywac bo bede wysylac prace na ten program beda sprawdzac antyplagiatem i w ogole wiec masakra
bietka ja tak mysle nad moimi objawami to hmmm mnie mdlilo duzo no i brak apetytu odrzucenie od kawy ktora uwielbialam i chipsow ktore tez uwielbialam no i za slodkim nie jestem no i mieso fujjjjj

Bietka :-D
a co do jedzenia to:
z cora na poczatku wszystko kwasne+ sledzie,po polowie slodkie,gl czekolada milka i snicers no i cala ciaze serki homo ,kurczak z rozna i zupki z paczki ale tylko pomidorowe z amino,ziemniaki mi smierdzialy,nawet surowe :szok: na mieso nie moglam patrzec
a z synem jadlam wszystko i duzo gl.mieso i im ostrzejsze tym lepsze
na razie uciekam,bo maz mnie wygania,zajzre pozniej

reklama
to ja tez zlamie a co :)

z Igorem cerę miałam ładną, włosy rosły szybko, paznokcie super
a teraz Borys więc paznokcie połamane masakra porozdwajane, włosy stoją w miejscu chodzi mi o te na glowie bo na nogach rosna a na buzi pełno czerwonych wyprysków i co Wy na to?? a i w ani jeden ani w drugiej ni emialam wymiotów. Raz wymiotowałam z Igorem bo zadaleko szczoteczkę włożylam a z Borysem coś staneło mi na żołądku ale to było tylko raz. Ale za to teraz bardzo często łapię biegunkę albo jak coś zjem tlustego albo jak mi coś nie podejdzie. i tak to wygląda hehehhehehehe także chyba reguły nie ma:no: i nogi puchną indentycznie jak z Igorem dobrze,że ktos wymyślił japonki bo w nic sie nie mieszczę

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry